english English

Novosti

Kolektivni godišnji odmor

Odlukom o trajanju i rasporedu korištenja godišnjeg odmora zaposlenika Sveučilišta u Dubrovniku, obavještavamo sve naše korisnike i buduće korisnike da će se od 29. srpnja do zaključno 23. kolovoza 2019., sve informacije vezane uz rad Sveučilišta moći dobiti radnim danima na broj: 445 700.

Mlade generacije hrvatskih iseljenika dolaze na Sveučilište u Dubrovniku

Polaznici Ljetne škole Domovina, koji dolaze iz SAD-a, Kanade, Perua, Južne Afrike, Argentine i Australije, susreli su se s predstavnicima Sveučilišta u Dubrovniku, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika i Dubrovačke biskupije 24. srpnja 2019. u amfiteatru sveučilišnog Kampusa.

Potpisani ugovori o dodjeli „A“ i „E“ državnih stipendija

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta potpisali su danas u Rektoratu ugovore o dodjeli „A“ i „E“ državne stipendije. Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočila je i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica.

Srebrena povelja Matice hrvatske za znanstvenu monografiju izv. prof. dr. sc. Marije Benić Penava

Znanstvena monografija Političke i gospodarske prilike u Dubrovniku i okolici tridesetih godina dvadesetog stoljeća autora izv. prof. dr. sc. Marije Benić Penava i dr. sc. Franka Miroševića nagrađena je srebrenom poveljom Matice hrvatske.

Promocija knjige izv. prof. dr. sc. Sandre Uskoković

Promocija nove knjige nastavnice na Odjelu za umjetnost i restauraciju izv. prof. dr. sc. Sandre Uskoković Anamnesis: Dijalozi umjetnosti u javnom prostoru, u izdanju UPI2M books, održat će se u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara, 28. srpnja, u 21 sati, u Sponzi.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica