english English

Novosti

Održana ljetna škola Trendovi u međunarodnom poreznom sustavu

Ljetna škola Trendovi u međunarodnom poreznom sustavu (Trends in international taxation) održala se od 10. do 14. rujna 2018. u Kampusu Sveučilišta, u organizaciji Sveučilišta u Dubrovniku i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, uz potporu Hrvatske komore poreznih savjetnika.

Međuinstitucionalna suradnja s ciljem očuvanja baštine

Na Sveučilištu u Dubrovniku i u Zavičajnom muzeju Konavala, od 17. do 21. rujna 2018., provodit će se međunarodni projekt konzervacije–restauracije: 4 Universities 4 Konavle – Implementing collection care project.

Gostujuće predavanje dr. sc. Stefana Sosnowskog sa TU Munich

Dr. sc. Stefan Sosnowski, TU Munich, Njemačka, održao je gostujuće predavanje s temom: “Flow-field Reconstruction with an Artificial Lateral-line System and Dynamics Modeling for Autonomous Underwater Vehicles“. Predavanje se održalo 4. rujna 2018., u velikom amfiteatru, zgrada Ćira Carića 4.

Asistentu Stjepanu Srhoju stipendija Centra za ekonomska istraživanja i poslijediplomski studij


Stjepan Srhoj, asistent na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, prvi je zaposlenik sveučilišta koji je dobio stipendiju Centra za ekonomska istraživanja i poslijediplomski studij (CERGE-EI).

Europska noć istraživača


Europska noć istraživača održava se 28. rujna 2018. godine u četiri hrvatska grada (Zagreb, Split, Rijeka, Pula), a 27. rujna 2019. godine Pulu će zamijeniti Osijek. Također, nevezano uz samu Europsku noć istraživača, od početka rujna ove godine do Europske noći istraživača u 2019. godini osam hrvatskih gradova provodit će interaktivne aktivnosti za mlade. Gradovi u provedbi su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula, Zadar, Varaždin i Dubrovnik.
 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica