english English

Novosti

Ljetna škola Trends in international taxation

Sveučilište u Dubrovniku i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju Ljetnu školu Trendovi u međunarodnom poreznom sustavu (Trends in international taxation), koja će se održati na Sveučilištu u Dubrovniku od 10. do 14. rujna 2018.

Dodijeljene nagrade i pohvalnice studentima u projektu WebPoSt

Nagrade i pohvalnice studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo koji su sudjelovali u projektu WebPoSt (izradba web-stranica za poduzetnike od studenata), danas su u Rektoratu Sveučilišta dodijelili rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

Sveučilištu dodijeljena sredstva u okviru Erasmus+ KA107 za mobilnost s partnerskim zemljama

Agencija za mobilnost i programe EU donijela je Odluku o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. za program Erasmus+ -  Ključna aktivnost 1 za područje visokoga obrazovanja - za projekte mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja (KA107) s rokom do 2. veljače 2018., kojom su Sveučilištu u Dubrovniku dodijeljena sredstva u iznosu od 49.848,00 eura.

Održan prvi partnerski sastanak u sklopu projekta Opera II

Prvi partnerski sastanak povodom početka provedbe projekta OPERA II Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije održao se u petak, 29. lipnja 2018. Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija, a njegova vrijednost iznosi 1.496.681,54 kuna te je financiran sto posto iz Europskog socijalnog fonda i trajat će 30 mjeseci.

Potpisan Ugovor o javnim radovima gradnje kompleksa studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predstavnik izvođača radova, zajednice gospodarskih subjekata Ing-grad d.o.o., Projektgradnja d.o.o. i Tromont d.o.o. Srđan Jončić potpisali su Ugovor o javnim radovima gradnje kompleksa studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku 29. lipnja 2018. u Rektoratu Sveučilišta.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica