english English

Novosti

Izložba Odjeci Držićevih obljetničkih godina

Otvorenje izložbe Odjeci Držićevih obljetničkih godina, čije su autorice doc. dr. sc. Katja Bakija i doc. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica sa Sveučilišta u Dubrovniku, upriličilo se 13. prosinca 2017. u sveučilišnom Kampusu. Izložbu je otvorenom proglasio rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Nikša Burum koji je istaknuo kako mu je drago da se ovakva izložba događa u prostoru Sveučilišta i da je dobar početak suradnje između Sveučilišta i Matice hrvatske.

Predstavnici tvrtke Cromaris d.d. posjetili Odjel za akvakulturu

Predstavnici tvrtke Cromaris d.d. posjetili su Odjel za akvakulturu i studentima i nastavnicima održali prezentaciju svojega poslovanja, koji se odnosi na mrjestilišta, uzgajališta, proizvodnju i preradu ribe. Cromaris je lider hrvatske marikulture specijaliziran za uzgoj i preradu bijele ribe s naglaskom na brancin i oradu i uzgoj školjki.

Nastupno predavanje Ilenije Romić, dr. med.

Tema nastupnog predavanja je Hodgkinov limfom-klinička slika, dijagnostika, terapija, a održat će se u zgradi Sveučilišta na adresi Ćira Carića 4, u srijedu, 20. prosinca 2017., u 15 i 30 sati.

Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku

Na konstituirajućoj sjednici Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, predstavnik diplomskih studija Odjela za ekonomiju Jakša Ćebo izabran je za novog predsjednika Studentskog zbora.

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih studija u akademskoj 2018./2019. godini

Senat Sveučilišta u Dubrovniku je na 145. sjednici održanoj 4. prosinca 2017. donio Odluku kojom se raspisuje Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih studija u akademskoj 2018./2019. godini.

 

Tražilica