english English

Novosti

Najava: UNIDU sportski dan

UNIDU Alumni klub, zajedno sa Studentskim zborom i Udrugom ESN Dubrovnik, organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu, 18. svibnja 2019., na tri lokacije: Orsan (Jedriličarski klub), Sportska dvorana u Gospinom polju i Tenis centar Dubrovnik u Gospinom polju.

Prof dr. sc. Pero Maldini imenovan za člana Etičkog povjerenstva za izbore za EU parlament

Odlukom Ustavnog suda Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Pero Maldini, pročelnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, imenovan je članom Etičkog povjerenstva za izbore za Europski parlament.

Edukativne radionice za djecu u okviru projekta Europska noć istraživača

Sveučilište u Dubrovniku u okviru projekta Europska noć istraživača 2018./2019. organizira edukativne radionice za djecu (od 7 do 12 godina starosti) koje uključuju posjete različitim kulturnim i obrazovnim ustanovama grada Dubrovnika, nakon toga će na radionici keramike uz stručno vođenje doc. dr. art. Kristine Kojan Goluža  imati priliku izrađivati različite predmete nadahnuti onim što su vidjeli.

Prijaviti se može ovdje a rok za prijavu na radionice je 26. travnja 2019.

16. Međunarodna konferencija studija konzervacije - restauracije

Odjel za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku organizirao je šesnaestu po redu Međunarodnu konferenciju studija konzervacije - restauracije. Na  konferenciji su studenti predstavili svoje stručne i znanstvene projekte sa studija konzervacije -restauracije iz Hrvatske i inozemstva, kroz usmena izlaganja ili postere. Sveukupno je sudjelovalo 66 studenata izlagača i njihovih mentora.

Nastupno predavanje dr. sc. Mare Tripković, prim. dr. med.

Tema nastupnog predavanja je Depresija djece i mladih, a održat će se u središnjoj zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku na adresi Branitelja Dubrovnika 41, u srijedu, 24. travnja 2019., u 15 sati.

 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica