english English

Novosti

Ekonomski fakulteti istražuju kompetencije ekonomista budućnosti

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu nositelj je projekta Izvrsnost i učinkovitost u visokom obrazovanju u polju ekonomije - E4, ukupne vrijednosti 3.994.067,99 kuna, kroz koji će se provesti istraživanje kompetencija ekonomista budućnosti. Partner u projektu je i Sveučilište u Dubrovniku.

Predstavnici Zhejiang Sveučilišta iz Kine posjetili su Sveučilište

Predstavnici Zhejiang Sveučilišta iz Kine posjetili su Sveučilište u Dubrovniku 7. lipnja i sastali se s prorektorom za međunarodnu suradnju i znanost prof. dr. sc. Martinom Lazarom i voditeljicom Službe za međunarodne odnose i istraživačke projekte Sandrom Memunić, kako bi razgovarali o mogućnostima suradnje. Sveučilište Zhejiang rangirano je kao 68. na listi QS World University Rankings 2018. i treće je najbolje sveučilište u Kini.

Natječaj za dodjelu A kategorije državnih stipendija

Senat Sveučilišta u Dubrovniku donio je Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjeljivanje 16 državnih stipendija A kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Dubrovniku za akademsku 2018./ 2019. godinu.

Natječaj za dodjeljivanje stipendija studentima slabijeg socijalno - ekonomskog statusa

Senat Sveučilišta u Dubrovniku donio je Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjeljivanje stipendija  redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Dubrovniku slabijeg socijalno – ekonomskog statusa za akademsku 2018./2019. godinu

Nastupno predavanje dr. sc. Barbare Gangai Zovko

Tema nastupnog predavanja je „Dinamika populacija eufauzida u jadranu“ a održat će se na Odjelu za akvakulturu, Ćira Carića 4, u petak 31. svibnja 2019. u 9 sati.


 

Tražilica
Pretražite sve elektroničke resurse knjižnica