english English

Prvenstvo Sveučilišta u malom nogometu

15.04.2019, 13:09:10

Nautičari za rekord

Tijekom prvog semestra tradicionalno se održava prvenstvo Sveučilišta u malom nogometu. Petnaesti po redu turnir je, kao i svake godine, ponudio zanimljive susrete ekipa različitih usmjerenja i godina studija.

Posebno treba istaknuti pobjednike - Nautičare 3. god. koji su po drugi put obranili naslov i time postali prva ekipa koja je u 15 godina održavanja uspjela osvojiti turnir tri puta za redom.

U iznimno zanimljivom finalu Nautičari pobjedili ekipu 2.god. Primijenjenog računarstva rezultatom 4:1. Premda rezultat ne govori tako 'pomorci' su s puno muke izborili pobjedu. Računarci su se uspješno odupirali, čak u dobrom dijelu susreta bili i opasniji od protivnika, sve do posljednje dvije minute kada su Nautičari dali gol za 2:1. To je navelo mlađe kolege da se otvore i igraju riskantnije što su iskusniji studenti znali iskoristiti.

U polufinalu Primjenjeno računarstvo  2.god. je bila bolja od EKTP 2.god. rezultatom 1:0, dok su Nautika 3. god. deklasirala EKTP 1.god. sa 6:0.

Za pobjedničku momčad koji su ostvarili rekord su nastupili Ivan Kristović, Ante Vukasović, Martin Butirić i Ivan Milin.

Čestitamo! Repozitorij
Tražilica