english English

3D modeliranje

02.03.2020, 14:25:14

Dubrovačka razvojna agencija DURA organizira niz od šest TECH radionice za mlade. Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije.

Četvrta po redu radionica „3D modeliranje“ održati će se 07. ožujka 2020. godine u prostorijama DURA-e. (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik).

Radionica je namijenjena srednjoškolcima, studentima i ostalim mladim osobama, te svima koji se tako osjećaju.

Na radionici će polaznici steći vještine potrebne za dizajniranje vlastitog proizvoda i njegovo ‘oživljavanje’ kroz proces 3D printanja. Naučiti će ponešto o trenutačno dostupnim uređajima te kako izraditi i pripremiti svoj 3D model za print.

 

PROGRAM RADIONICE:

 

Korak 1: Uvod u 3D printanje

Korak 2: Uvod u 3D modeliranje

Korak 3: Priprema i izrada vlastitog 3D modela

 

Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 17:00 sati.

 

Predavač na radionici je Ivan Pavlović, strojarski inženjer s iskustvom u automobilskoj industriji. Radio je za sve vodeće auto proizvođače, kao što su VW, Audi, BMW, Mercedes, Porsche... Specijaliziran je za oblikovanje proizvodnih pogona za autoindustriju: postaja na montažnim trakama, hvataljki, postaja za zavarivanje, testnih klupa, te razvoj tehničkih crteža i planova. Entuzijast je za 3D printanje. Tu je temu proteklih godina predavao kao učitelj u mnogim školama i organizacijama.  Bivši je inženjer dizajna tvrtke EZ Engineering i suosnivač tvrtke AOX Development Studio. Trenutačno radi za Rimac Automobile.

 

Više informacija možete dobiti putem maila  mpuljas@dura.hr ili telefonom 099 5361 271 Repozitorij
Tražilica