english English

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske

27.03.2012, 11:26:22

Na temelju Programa obrazovne suradnje između Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i Ministarstva obrazovanja i kulture Republike Mađarske, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarskeu akad. god. 2012./13.:

A. semestralni/djelomični studiji, za studente preddiplomskog i diplomskog studija, (upisane na visokoškolske ustanove u RH), posebno za studente mađarskog jezika i književnosti, kao i studente integriranog (medicina, pravo, teologija, arhitektura, itd.) sveučilišnog studija (3 do 10 mjeseci),

B. za poslijediplomski (preddoktorski) studij i istraživačke stipendije, za studente koji su stekli akademski stupanj magistra struke ili sveučilišni stupanj u slučaju integriranog studija (3 do 21 dana ili 1 do 10 mjeseci),

C/1. za doktorski studij (36 mjeseci),

C/2. za djelomični doktorski studij (1 do 10 mjeseci),

D. za postdoktorski studij (1 do 10 mjeseci),

E. stipendije za višeg predavača ili istraživačke stipendije (3 do 21 dana ili 1 do 10 mjeseci),

F. za ljetne tečajeve (2 do 4 tjedna).

Svi zainteresirani kandidati moraju se prijaviti putem internetske stranice www.scholarship.hu kao i priložiti traženu dokumentaciju u elektroničkom obliku. ON LINE prijavu moguće je izvršiti do zaključno 26. travnja 2012. godine.

Otisnuti prijavni obrazac kao i svu potrebnu dokumentaciju sukladno vrsti stipendije, u 3 primjerka, na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku poslati do zaključno 15. travnja 2012. godine na adresu:

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Gajeva 22, 10000 Zagreb
uz naznaku ''Za stipendije Vlade Mađarske''

bilaterala@mobilnost.hr

Detaljnije informacije o stipendijama možete pronaći ovdje

Preuzeto s mobilnost.hr
Tražilica