english English

2. Studentski dan sporta

02.05.2013, 13:25:54
2. Studentski dan sporta

Protekle je subote (27.04.), u Dubrovniku na Stradunu, u organizaciji tri visokoobrazovne ustanove: Sveučilišta u Dubrovniku, Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-a) i DIU Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku, uspješno održan drugi Studentski dan sporta.

img-2447U sklopu 3-satnog događanja, održale su se mnogobrojne sportske aktivnosti kao što su ulična utrka ”Fun Run”, zatim ulična košarka, demonstracije gimnastičkih i judo elemenata, predstavljanje novih trendova u aerobiku (Zumbatomic i zumba fitnessa) uz mnoge dodatne plesne izvedbe.

Također, za sve zainteresirane "Veslački klub Neptun" ustupio je dva ergometra, odnosno veslačke naprave koje dobro simuliraju kretnju natjecateljskog veslanja, a "Hrvatska gorska služba spašavanja Dubrovnik (HGSS)" tijekom cijele manifestacije izvodila je spust niz palaču Sponza, na predjelu Luže.

 Uz studente, na događanju su imali priliku sudjelovati i svi zainteresirani srednjoškolci te učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije, ali i okolni prolaznici, mahom turisti koji su se u to vrijeme našli na Stradunu. Bitno je pohvaliti oko sto i pedeset studenata volontera koji su i ove godine odradili odličan posao.  Repozitorij
Tražilica