english English

Dubrovački turnir ”Call of Duty 2”

11.02.2014, 11:49:11
Dubrovački turnir ”Call of Duty 2”

Sveučilište u Dubrovniku početak je veljače obilježilo zabavnim turnirom za sve ljubitelje video igara. Mnoštvo studenata, učenika i zaljubljenika u virtualno okupilo se u subotu, 1. veljače, u 10:00 sati na Sveučilištu kako bi okušali sreću i odmjerili vještinu u igri Call of Duty 2, koja igrača smješta na jedno od ratišta iz Drugog svjetskog rata, a igrači sami odlučuju da li će se boriti na strani Saveznika ili sila Osovina.

Na turnir se prijavilo mnoštvo timova iz cijelog grada ali je na vrhu bilo mjesta samo za najbolje, a  ono je pripalo timu LOCO inc čiju su pobjedu ostvarili Maro Zvone, Tomi Tepšić, Ivan Zvonimir Kukurika, Mario Pejar, Luka Palameta i Jakov Nikolić, koji su nagrađeni poklon-bonovima koje će moći potrošiti na novu igraću opremu u trgovini INFOPLANET.

Timovi koji su ispali iz igre u različitim fazama turnira, mogli su se nastaviti družiti uz piće i pizzu ili pak, promatrati daljnji tijek igranja i navijati za omiljeni tim.

Turnir je prošao u dobrom raspoloženju i ugodnom druženju, a studenti se nadaju da će ovakvih događanja biti još. Jedinu zamjerku pronalaze u nejasnom razgraničenju opuštenog zagrijavanja i početka pravih mečeva zbog čega neki timovi smatraju da su nepravedno ispali, no ljutih gubitnika ipak nije bilo jer je, složit će se svi, LOCO inc. zasluženo odnio svoju pobjedu.

Dolores Brbora

Foto: http://g3nxgaming.com/games/cod-2/ Repozitorij
Tražilica