english English

Dolazni studenti - ljetni semestar - akademska 2014./2015. godina

04.03.2015, 15:16:44

U ljetnom semestru akademske 2014./2015. godine na Sveučilište u Dubrovniku došla su 24 nova studenta iz devet europskih zemalja: Austrije, Češke, Estonije, Italije, Litve, Njemačke, Poljske, Slovačke i Slovenije. Stranim studentima Služba za međunarodnu suradnju i neprofitna organizacija Erasmus Student Network Dubrovnik Sveučilišta u Dubrovniku organizirala je Orijentacijski tjedan (Orientation week) u kojem su dobili sve potrebne informacije vezane uz studiranje u Dubrovniku, te su imali i društveni program tijekom cijelog tjedna uz mnogobrojne aktivnosti.

Na Sveučilišnom kampusu susreli su se s s prorektorom za međunarodnu suradnju i znanost prof. dr. sc. Vlatkom Lipovcem, pročelnikom Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Nebojšom Stojčićem, nastavnikom na Odjelu za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Matom Brautovićem i zaposlenicima Sveučilišta.

Prorektor Lipovac zaželio je svim studentima dobrodošlicu i ugodan boravak na Sveučilištu u Dubrovniku. Izv. prof. dr. sc. Brautović predstavio je Odjel za komunikologiju i pritom naglasio kako se uspjeh Sveučilišta vidi i kroz sve veći broj dolazaka inozemnih studenata. Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju predstavio je pročelnik Nebojša Stojčić koji je i sam bio Erasmus student pa je izjavio da mu je to bilo najljepše iskustvo u životu.

Tekst preuzet sa: DuList
Autorice izvornog teksta: Natalia Grmuša i Nina Mijoč Repozitorij
Tražilica