english English

Poziv za iskazivanje interesa za obavljanje studentske prakse u Zig Zag Hotelu

11.03.2015, 15:18:23

Pozivaju se studenti preddiplomskih i diplomskih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku na obavljanje stručne prakse u Zig Zag Hotelu.

Sveučilište u Dubrovniku potpisalo je u veljači 2015. Ugovor s prvim integralnim Hotelom – ZIG ZAG, poradi obavljanja stručne prakse studenata. ZIG ZAG započeo je svoj rad 2011. godine inspiriran idejom otvorenja modernoga apartmanskog tipa smještaja u skladu sa svjetskim trendovima u Zagrebu, a  2013. širi poslovanje i u Dubrovnik.

Krajem ožujka ova će tvrtka organizirati trening za zaposlenike u Dubrovniku. Na tom će se treningu moći priključiti i studenti Sveučilišta i dogovoriti stručnu praksu u trajanju od 4 tjedna.

Prijave se zaprimaju do 20. ožujka 2015., a trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo.

Studenti zainteresirani za obavljanje prakse i/ili za više informacija o ovoj praksi mogu se javiti u Službu za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata na e-mail: daria.vucijevic@unidu.hr, na tel: 446 042 ili osobno u ured u Sveučilišnom kampusu (Branitelja Dubrovnika 41).
Tražilica