english English

Poziv za iskazivanje interesa za volontiranje na konferenciji Konvencija o kazetnom streljivu

31.03.2015, 13:52:07

Prva pregledna konferencija Konvencija o kazetnom streljivu u organizaciji UN-a održat će se u Dubrovniku, od 7. do 11. rujna 2015., pod visokim predsjedanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Dužnost i zadaća volontera koji budu angažirani na konferenciji su: registracija sudionika konferencije; rad na info pultovima i press desku; pomoć u konferencijskoj dvorani i dvoranama za popratne sastanke; dočekivanje izaslanika u zračnoj luci/hotelskom kompleksu; pomoć pri logističkim zadacima za vrijeme trajanja konferencije (kopiranja i podjela dokumenata i sl.) te ostali poslovi po potrebi. Uvjet  za volontiranje na konferenciji je aktivno znanje engleskog jezika.

Za volontere će biti osigurani lunch paketi/ručak i majice s logom konferencije kao i paketi dobrodošlice. Po završetku konferencije volonteri će primiti potvrdu o volontiranju, a steći će i vrijedno osobno iskustvo sudjelovanja na UN-ovoj konferenciji visoke razine.

Prijave za volontiranje na ovoj Konferenciji zaprimaju se do 10. travnja 2015.

Studenti zainteresirani za volontiranje mogu se javiti u Službu za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata na e-mail: daria.vucijevic@unidu.hr, na tel: 446 042 ili osobno u ured u Sveučilišnom kampusu (Branitelja Dubrovnika 41).
Tražilica