english English

Natječaj/Javni poziv - suradnik na projektu – poslijedoktorand

14.12.2015, 10:11:51

Sveučilište u Dubrovniku objavljuje

Natječaj/Javni poziv za

sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme od devet mjeseci s punim radnim vremenom s jednim Suradnikom  na projektu – poslijedoktorandom  za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, grana automatizacija i robotika na Odjelu za Elektrotehniku i Računarstvo, Sveučilišta u Dubrovniku, a radi obavljanja znanstveno-istraživačkog rada na projektu EuRoC - European Robotics Challenge financiranom u okviru EU FP7 programa.

Potrebna znanja i vještine su: nelinearni dinamički sustavi, iskustvo rada i upravljanja s bespilotnim letjelicama, programiranje u Python-u, C-u, MathWorks - Matlabu, ROS-u i Linux-u, izvrsno poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika.

Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis, presliku diploma o završenom diplomskom studiju i stečenom stupnju doktora znanosti,  te popis objavljenih znanstvenih i stručnih radova.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s dokumentacijom se podnose u roku 8 dana nakon objave natječaja na adresu: Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Repozitorij
Tražilica