english English

Najava radionice: Uloga emocionalne inteligencije u poslu

13.12.2016, 13:51:48

Radionica pod nazivom Uloga emocionalne inteligencije u poslu, za studente i sve zainteresirane, održat će se u ponedjeljak, 19. prosinca 2016., u 13 sati, u Sveučilišnom kampusu. Radionicu će voditi Aleksandra Hršak,  mag. educ. soc., iz Centra za podršku studentima i karijernog savjetovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Broj mjesta je ograničen pa nazočnost treba potvrditi do 17. prosinca 2016. u Službu za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata na e-mail: karijere@unidu.hr ili broj telefona: 446 042.

Sadržaj radionice:

Zašto ljudi s velikim znanjem i intelektom nisu nužno i uspješni djelatnici? Mogu li nam emocije pomoći u karijeri? Što je uopće emocionalna inteligencija? Znaš li da čak 59% poslodavaca ne bi zaposlilo nekoga tko ima visoko IQ, a nizak EQ? Najnovija istraživanja pokazuju kako 80% poslovnog svijeta ovisi o emocionalnoj inteligenciji. Na radionici saznaj što je to emocionalna inteligencija i zašto je sve važnija u poslu, koja je razlika između IQ i EQ, koji su znakovi niskog EQ-a, koliko si emocionalno inteligentan te kako poboljšati razinu svoje emocionalne inteligencije.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica