english English

Udvostručen broj stranih studenata u ovoj akademskoj godini

09.02.2017, 11:45:28

Orijentacijski  tjedan (Orientation week) za strane studente koji će, u okviru Erasmus+ programa i Sporazuma sa Sveučilištem u Palermu (Double Degree sveučilišni diplomski studiji Ekonomija i Poslovna ekonomija, smjer Marketing, i studiji “Laurea Magistrale in Scienze Economiche e Finanziare i “Laurea Magistrale in Scienze Economico Aziendali), ljetni semestar akademske 2016./2017. godine, provesti na Sveučilištu u Dubrovniku odvija se u tjednu od 7. do 10. veljače 2017., u organizaciji Službe za međunarodnu suradnju i neprofitne organizacije Erasmus Student Network Dubrovnik.

51 student iz 13 zemalja: Makedonija, Češka, Poljska, Turska, Njemačka, Grčka, Albanija, Slovenija, Italija, Austrija, Rumunjska, Slovačka i Latvija, u ljetnom će semestru studirati na tri sveučilišna odjela: Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjelu za komunikologiju i Odjelu za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku. Ukupno, na Sveučilištu u Dubrovniku u ovoj će akademskoj godini tako boraviti 108 studenata iz europskih zemalja, što je gotovo stopostotno povećanje u odnosu na prošlu akademsku godinu, kad je na Sveučilištu studiralo 59 stranih studenata.

U Sveučilišnom kampusu susreli su se s prorektorom za međunarodnu suradnju i znanost izv. prof. dr. sc. Martinom Lazarom, pročelnicom Odjela za umjetnost i restauraciju doc. dr. sc. Sanjom Žaja Vrbica, nastavnikom na Odjelu za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Matom Brautovićem i zaposlenicama Službe za međunarodnu suradnju. Dobili su sve potrebne informacije povezane sa studiranjem u Dubrovniku te je organiziran i društveni program.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica