english English

Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship Program)

08.03.2017, 12:58:59

1. Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED - National Institute for International Education) u sastavu Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, dodjeljuje jednu (1) stipendiju državljanima Republike Hrvatske, te jednu (1) stipendiju državljaninu Bosne i Hercegovine za diplomski studij iz programa stipendiranja korejske vlade za strane studente Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship: Korean Government Scholarship Program for International Students for a Graduate Degree). Studij će se provoditi u Koreji u razdoblju od 2017. do 2020. godine. 

2. Priloženi „Vodič kroz prijavu“ donosi opis traženih kvalifikacija, dokumenata/obrazaca za prijavu i sve ostale nužne informacije. 

3. Kandidati trebaju veleposlanstvu priložiti svu potrebnu dokumentaciju najkasnije do 24. ožujka 2017. Nakon toga će se u veleposlanstvu održati razgovori s ograničenim brojem kandidata čije su prijave zadovoljile tražene uvjete i koje su zaprimljene unutar navedenog roka. Ljubazno molimo da primite na znanje da će kandidati koji nisu zadovoljili sve uvjete navedene u „Vodiču kroz prijavu“ biti automatski isključeni. 

4. Za sve upite o gore-navedenom se možete obratiti veleposlanstvu putem e-maila na adresu croatia@mofa.go.kr.
Tražilica