english English

Informativni dan – Obzor 2020.

23.03.2017, 13:58:25

Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU, organizira 5. travnja 2017. informativni dan posvećen Okvirnom programu EU za istraživanje i inovacije Obzor 2020.

Zaposlenice Agencije za mobilnost i programe EU (Vanja Malašić, Obzor 2020. nacionalna osoba za kontakt za pravna i financijska pitanja; Sandra Vidović, Obzor 2020. nacionalna osoba za kontakt za Marie Sklodowska Curie akcije; Manda Japunčić, Obzor 2020. nacionalna osoba za kontakt za pravna i financijska pitanja) na informativnom će danu predstaviti Marie Sklodowska - Curie aktivnosti i Obzor 2020. pravna i financijska pravila.

Događanje će se održati od 9 do 13 sati u zgradi Sveučilišnog kampusa.

Informativni dan namijenjen je organizacijama i tvrtkama iz Dubrovačko-neretvanske županije koji sudjeluju ili su zainteresirani za sudjelovanje u Obzor 2020. programu, a ovisno o slobodnim mjestima, sudjelovati mogu i predstavnici iz drugih županija.

Program informativnog dana:

- Marie Sklodowska Curie akcije za stjecanje vještina, izobrazbu i razvoj karijere - natječaj za Individualne stipendije (IF) i mogućnosti u okviru konzorcijskih projekata (RISE i ITN) - na engleskom jeziku

- Osnovna pravna i financijska pitanja provedbe projekata iz programa Obzor 2020. - na hrvatskom jeziku

Detaljni program informativnog dana može se pogledati ovdje.  

Za sudjelovanje na Informativnom danu potrebno je ispuniti prijavni obrazac. Prijaviti se može ovdje,  do 30. ožujka 2017. godine.  

Broj sudionika je ograničen.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica