english English

Sveučilištu dodijeljeno 147.593,00 eura za Erasmus+ projekte mobilnosti sa zemljama van EU

05.06.2017, 17:40:03

Agencija za mobilnost i programe EU donijela je Odluku o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje visokog obrazovanja – projekti mobilnosti između partnerskih zemalja (KA107), rok 2. veljače 2017.
 
Sveučilište u Dubrovniku je na poziv za 2017. prijavilo 6 projekata mobilnosti sa slijedećim zemljama: SAD, Australija, Azerbejdžan, Uzbekistan, Izrael i Kosovo te su svi navedeni projekti mobilnosti odobreni za financiranje!
 
Projekte mobilnosti s gore navedenim zemljama pripremali su izv. prof. dr. sc. Pero Maldini, izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić i  doc. dr. sc.  Marija Benić Penava u suradnji sa Službom za međunarodne odnose i istraživačke projekte.
Inače, od 20 visokoškolskih ustanova koje su prijavljivale projekte mobilnosti na poziv 2017., Sveučilištu u Dubrovniku je dodjeljeno ukupno 147.593,00 EUR, što nas stavlja na treće mjesto po dodijeljenom iznosu sredstava. Projekt mobilnosti između Sveučilišta u Dubrovniku i Tashkent Financial Instituta iz Uzbekistana najbolje je rangiran od svih projektnih prijedloga (s 94 boda od ukupnih 100), te da su svi naši projekti ocjenjeni natprosječno dobro (80 bodova pa naviše).

Rezultati natječaja dostupni su na slijedecoj poveznici.

Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte će tijekom listopada/studenog objaviti novi poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u Erasmus+ KA107 aktivnostima  - mobilnost s partnerskim (non-EU) zemljama za prijavu projekata za 2018., očekivani rok za prijavu ovih projekata je početak veljače 2018.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica