english English

Nastupna predavanja Jasne Bagović, Jelene Vlahović i Tine Cvijanović

18.10.2017, 16:03:31


U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno– nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja i Odlukom Senata donesenom na 142. sjednici održanoj 18. srpnja 2017., obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u sklopu redovite nastave pred studentima, nastavnicima i Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastupno predavanje održati Jasna Bagović. Tema nastupnog predavanja je Građa računala – ulazni uređaji, a održat će se na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, u dvorani E-1, u utorak, 31. listopada 2017., u 15 sati.

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno– nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja i Odlukom Senata donesenom na 142. sjednici održanoj 18. srpnja 2017., obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u sklopu redovite nastave pred studentima, nastavnicima i Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastupno predavanje održati Jelena Vlahović. Tema nastupnog predavanja je Građa računala – izlazni uređaji, a održat će se na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, u dvorani E-1, u utorak, 31. listopada 2017., u 16 sati.

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno– nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja i Odlukom Senata donesenom na 142. sjednici održanoj 18. srpnja 2017., obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u sklopu redovite nastave pred studentima, nastavnicima i Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastupno predavanje održati Tina Cvijanović. Tema nastupnog predavanja je Osnovna građa računala, a održat će se na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, u dvorani E-1, u utorak, 31. listopada 2017., u 14 sati.



 Repozitorij




Tražilica