english English

Predstavnici kanadske agencije za osiguravanje kvalitete PEQAB posjetili Sveučilište

23.10.2017, 11:27:08

Predstavnici kanadske agencije za osiguravanje kvalitete PEQAB (Postsecondary Education Quality Assessment Board), dr. sc. Mary Catharine Lennon i Jason Yeung, u pratnji pomoćnice ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje mr. sc. Sandra Bezjak i Đurđice Dragojević iz Odjela za međunarodnu suradnju, posjetili su 20. listopada 2017. Sveučilište u Dubrovniku.

Sastali su se sa rektorom Sveučilišta prof. dr. sc. Nikšom Burumom, voditeljicom Službe za međunarodne odnose i istraživačke projekte Sandrom Memunić i voditeljem Ureda za kvalitetu Matejem Trpinom. Na sastanku, održanom u Rektoratu Sveučilišta, prezentiran je rad Sveučilišta u Dubrovniku i aktivnosti unutarnjeg sustava osiguravanja i unapređivanja kvalitete.

Predstavnici navedenih agencija su potom sudjelovali na međunarodnom seminaru u organizaciji AZVO-a i Europskog konzorcija za akreditaciju u visokom obrazovanju na temu institucionalne akreditacije visokih učilišta u Europi, koji se održao 20. i 21. listopada u zgradi Sveučilišta na adresi Ćira Carića 4.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica