english English

Priznanje UNIDU radiju za 10 godina rada

23.11.2017, 12:20:39

Sveučilišni UNIDU radio dobio je jubilarnu nagradu Hrvatske udruge radijskih nakladnika HURiN za deset godina postojanja. Dodjela se održala u sklopu 10. Dana elektroničkih medija, od 21. do 23. studenoga u Svetom Martinu na Muri.

Nagradu su u ime nakladnika Sveučilišta u Dubrovniku primili nastavnik na Odjelu za komunikologiju dr. sc. Zdravko Kedžo, glavni urednik UNIDU radija Alen Roki te izvršna producentica programa studentica treće godine studija Mediji i kultura društva Ana Ljulj.

UNIDU radio započeo je svoje emitiranje 20. prosinca 2007. prvo na internetu, a tri godine potom dobio je koncesiju za emitiranje na užem području grada Dubrovnika, kao neprofitni radio na 97,5 MHz. Program sveučilišnog radija uređuju i ostvaruju samo studenti.

Idućeg mjeseca UNIDU radio će proslaviti 10 godina postojanja u sklopu 15. Seminara  studentskih radija Hear me, koji će se održati na Sveučilištu u Dubrovniku. Sudjelovat će predstavnici  studentskih radija iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica