english English

Svečano potpisani ugovori o dodjeli „A“ državnih stipendija izvrsnim studentima

07.02.2018, 13:54:56

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta potpisali su danas u Rektoratu ugovore o dodjeli „A“ državne stipendije. Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočio je i prorektor za poslovanje izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić.

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum čestitao je najboljim studentima Sveučilišta i pritom naglasio da neke od studenata vidi iz godinu u godinu što znači da su zadržali dobar prosjek. „Znanje vam nitko ne može oduzeti i ono je najveći kapital koji možete imati“, rekao je rektor Burum.

Studenti su u jednome suglasni a to je da su stipendije potvrda njihovu radu i trudu i da će ih pametno potrošiti.

„A“ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u 2017./2018. Dobili su: Viktorija Pilon i Mirta Tonc, Odjel za umjetnost i restauraciju i Ivana Šarić, Pomorski odjel.

Dobitnici - redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija - su: Luka Koboević i Mateo Arneri, Pomorski odjel, Lea Dražeta, Elena Matana i Marino Stanković, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Ante Mihaljević, Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Sanja Grđan, Odjel za akvakulturu, Mislav Ćimić, Odjel za komunikologiju, Hrvoje Smoljan, Ira Fabrio, Ema Thür i Jovana Vučetić, Odjel za umjetnost i restauraciju, Katarina Miljak, studij Povijest Jadrana i Mediterana. Repozitorij
Tražilica