english English

Erasmus+ tjedan za gostujuće (ne)nastavno osoblje iz inozemstva

13.04.2018, 14:54:46

Sveučilište u Dubrovniku organiziralo je Erasmus+ tjedan za gostujuće (ne)nastavno osoblje iz inozemstva, koji se održao od 9. do 13. travnja 2018. Na Sveučilištu je tako boravilo 44 sudionika s 24 inozemne institucije iz: Češke, Turske, Poljske, Estonije, Uzbekistana, Njemačke, Portugala, Belgije, Litve, Slovačke i Italije.

36 nastavnika držalo je nastavu na: Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Odjelu za umjetnost i restauraciju, Odjelu za komunikologiju i studiju Sestrinstva, dok je 8 sudionika na Sveučilištu boravilo na usavršavanju.

Tjedan je otvoren pozdravnim govorima prorektora za međunarodnu suradnju i znanost izv. prof. dr. sc. Martina Lazara i voditeljice Službe za međunarodne odnose Sandre Memunić,  a u okviru cjelokupnog programa održao se i međunarodni sajam namijenjen studentima Sveučilišta. Održalo se i više predavanja, poput onoga o financiranju projekata iz EU fondova, te radionica s temom Mendeley: istraživanja u digitalno doba društvenih mreža.

Uz službeni dio, sudionicima Erasmus+ tjedna organiziran je i popratni program, od razgledavanja Grada do izleta u Konavle.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica