english English

Dan karijera Odjela za umjetnost i restauraciju

09.04.2018, 13:02:16

Dan karijera  Odjela za umjetnost i restauraciju pod naslovom „Freelancing u restauraciji“ održao se 6. travnja 2018., u Kampusu Sveučilišta. Ovaj je događaj bio nastavak već održanoga Dana karijera s temom freelancinga. Studentima se kroz dva predavanja predstavio  put do polaganja stručnog ispita i dobivanja licence za rad do mogućnosti koje freelancing pruža restauratorima.

Nakon obilaska radionica konzervacije i restauracije, predavanje s temom „Od diplome do licence“ održala je Jelena Tomasović Grbić, diplomirana konzervatorica i restauratorica. Uslijedilo je predavanje „Sam svoj šef“ Marije Reberski, samostalne konzervatorice-restauratorice i predsjednice Hrvatskog restauratorskog društva.

Cilj je Danu karijera bio pružiti studentima Odjela za umjetnost i restauraciju savjete i pomoći im u prilagodbi na tržištu rada po završetku studija.
Dan karijera otvorili su pozdravnim govorima pročelnica Odjela za umjetnost i restauraciju doc. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica i prorektor za međunarodnu suradnju i znanost izv. prof. dr. Martin Lazar.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica