english English

Završio tečaj ”Engleski jezik za iznajmljivače”

12.04.2011, 10:43:40
Završio tečaj ”Engleski jezik za iznajmljivače”

Tečaj „Engleski jezik za iznajmljivače“ koji je vodila Nikolina Lubura, prof., a organizirao Sveučilišni centar za jezike, uspješno je završio pa su 6. travnja 2011. polaznicima dodijeljene diplome.

Tečaj „Engleski jezik za iznajmljivače“ koji je vodila Nikolina Lubura, prof., a organizirao Sveučilišni centar za jezike, uspješno je završio 30. ožujka 2011. te su 6. travnja 2011. polaznicima dodijeljene diplome.

O tome koliko je uspješan tečaj bio najbolje govore neki od polaznika:
Antonela Žuvelek: Tečaj je bio vrlo koristan, nastavnica nam je izvrsno objašnjavala i učila nas pravilnom izgovoru. Imala je puno strpljenja za nas i jedino mislim da je mogao trajati duže.
Ana Farac: Uz osnove koje smo dobili, jako sam napredovala i u izgovoru i u pisanju na engleskom jeziku. Nastavnica nas je potaknula da nastavimo i dalje raditi i učiti.
Nike Ćuk i Katica Dučić bile su najstarije sudionice tečaja, a rekle su kako su obnovile svoje znanje engleskog, nastavile doma redovito ponavljati ono što su na tečaju učile i kako bi mogle poslužiti za uzor mlađim osobama, koje, umjesto da sudjeluju u ovakvim tečajevima, vrijeme provode po kafićima. Također, pohvalile su rad nastavnice.

Sveučilišni centar za jezike redovito prati kvalitetu organiziranih tečajeva jezika provodeći anketu među polaznicima. Anketa je anonimna, a polaznici ocjenjuju sadržaj, voditelja i
organizaciju tečaja. Slijedom provedene ankete za tečaj „Engleski jezik za iznajmljivače“, polaznici su tečaj ocijenili prosječnom ocjenom 4,79.
Tražilica