english English

MEMORIJAL VEDRANA JELAVIĆA: Košarkaši Sveučilišta u Dubrovniku brončani

19.12.2018, 12:26:43
MEMORIJAL VEDRANA JELAVIĆA: Košarkaši Sveučilišta u Dubrovniku brončani

Košarkaši Sveučilišta u Dubrovniku osvojili su treće mjesto na 22. Memorijalu "Vedran Jelavić" - međunarodnom košarkaškom i odbojkaškom turniru u organizaciji Sveučilišnog sportskog saveza Dubrovnik, Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku i Studentskog centra Dubrovnik.

U dvoranama Paola di Rosa i Gospino polje okupilo se sedam odbojkaških ekipa i devet košarkaških momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske i Kosova.

U košarkaškom finalu sastali su se momčadi Univerziteta u Prištini i Univerziteta Crne Gore, koje je pripalo studentima s Kosova, iako je prvo poluvrijeme utakmice bilo iznimno neizvjesno i gledali smo košarku dostojnu međunarodne smotre. U utakmici za treće mjesto naši predstavnici Sveučilišta u Dubrovniku pobijedili su studente Pečuha s tri razlike i tako se osvetili za prošlogodišnji poraz, također u utakmici za brončano odličje.

Univerzitet u Zenici osvojio je treće mjesto u ženskoj odbojci, dok su u finalu studentice iz Prištine svladale one iz Pečuha.

Nagrade za fair play osvojile su odbojkašice VERN - a te košarkaši Sveučilišta u Zadru. Nagrade su dodjielili profesor Sveučilišta u Dubrovniku, Đivo Ban i predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza, Marko Žunić. Repozitorij
Tražilica