english English

Međunarodna znanstvena konferencija OFEL 2019

03.04.2019, 08:40:28

Međunarodna znanstvena konferencija o korporativnom upravljanju, menadžmentu i poduzetništvu - OFEL 2019, sedmu godinu zaredom održat će se 5. i 6. travnja u Dubrovniku. Na ovogodišnjoj se konferenciji očekuje 200 sudionika iz čak 25 zemalja svijeta koji će sudjelovati u raspravama o najnovijim spoznajama iz navedenih disciplina.

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Vlade Republike Hrvatske. Organizatori konferencije su Centar za istraživanje i razvoj upravljanja - CIRU te Sveučilište u Dubrovniku, uz partnerstvo Akademske mreže za korporativno upravljanje u Jugoistočnoj Europi SEE CGAN (South East Europe Corporate Governance Academic Network).

Dvodnevni program konferencije sastoji se od niza paralelnih sesija na kojima će biti predstavljeni pomno odabrani znanstveni radovi koji zadovoljavaju kriterije međunarodnih standarda objavljivanja. U sklopu konferencije održat će se i akademska radionica prestižne Academy of Management – AOM koja za cilj ima omogućiti polaznicima stjecanje i unaprjeđenje znanja potrebnih za objavljivanje radova u svjetski priznatim znanstvenim časopisima.

Ovogodišnja OFEL konferencija tematski je posvećena upravljanju raznolikošću u organizacijama, ameđu brojnim uglednim predavačima i gostima iz inozemstva nalaze seprofesorica Modupe Akinola (Sveučilište Columbia, Sjedinjene Američke Države) profesor Davide Ravasi (UCL School of Management, Ujedinjeno Kraljevstvo), profesor Martin Kilduff (UCL School of Management, Ujedinjeno Kraljevstvo) i profesorica Katarina Đulić (Univerzitet Metropolitan u Beogradu) što potvrđuje međunarodnu znanstvenu izvrsnost ovog događaja. Od naših znanstvenika tu su, između ostalih, profesor Dejan Kružić i njegovi suradnici doktori Miroslav Ivić i Davorko Obuljen (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu), profesori Darko Tipurić i Marina Dabić (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) i profesori Katija Vojvodić i Nebojša Stojčić (Sveučilište u Dubrovniku). Više o OFEL 2019 konferenciji pronađite na:  www.ciru.hr.Pravo na pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama


Tražilica