english English

Studij Povijest stanovništva

Poziv na javnu obranu teme doktorskog rada

Javna obrana teme  doktorskog rada   Tuberkuloza u dubrovačkom društvu od 1825. godine do sredine 20. stoljeća  Antuna Cara pristupnika poslijediplomskoga doktorskog studija „Povijest stanovništva“, održat će se 20. lipnja 2018., u Sveučilišnom kampusu (sala za sastanke na prvom katu), Branitelja Dubrovnika 41 u 10:00.

Poziv na javnu obranu doktorskoga rada Nede Kovačić

Javna obrana doktorskog rada „Medicinska vještačenja u postupcima kaznenog suda u Dubrovniku u 18. stoljeću“  pristupnice Nede Kovačić pristupnice poslijediplomskoga  doktorskog studija „Povijest stanovništva“, održat će se u petak, 23. veljače 2018. u 11 sati u Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu.

Poziv na javnu obranu doktorskoga rada Julijane Antić Brautović

Javna obrana   doktorskog rada „Prevlaka i istočni dio Konavala u pregovorima o razmjeni teritorija između Hrvatske, Bosne i Hercegovine i SRJ od 1992. do 1996. godine“, Julijane Antić Brautović pristupnice  poslijediplomskoga  doktorskog studija „Povijest stanovništva“, održat će se u ponedjeljak,  18. prosinca 2017. u 10 sati na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41.


Tražilica