english English

Studij Pomorstvo

Nadoknada/dovršetak travanjskog ispitnog roka

Pregled termina nadoknade/dovršetka travanjskog ispitnog roka u periodu od 1. lipnja do 13. lipnja 2020. godine možete vidjeti u repozitoriju izbornika Pomorski odjel i repozitoriju izbornika Studiji „Nautika“, „Brodostrojarstvo“, „Pomorske tehnologije jahta i marina“ i „Pomorstvo“.

OBAVIJEST O TERMINIMA ODRŽAVANJA ISPITNIH ROKOVA

Obavještavamo Vas kako će se na Pomorskom odjela nadoknada/dovršetak travanjskog ispitnog roka održati od 1. lipnja do 13. lipnja 2020., kako bi se studenti imali vremena pripremiti za prve ispite ljetnog ispitnog roka.

Prvi ljetni ispitni rok započeti će nakon održane nadoknade vježbi i to u periodu od 15. lipnja do 27. lipnja 2020., a drugi ljetni ispitni rok započeti će od 29. lipnja do 17. srpnja 2020.

O detaljima u svezi s ispitnim rokovima biti ćete pravodobno obaviješteni.

Obavijest studentima!

Prema preporukama nadležnih tijela, Sveučilište će u ponedjeljak, 18. svibnja 2020., započeti s izvođenjem neophodnih vježbi i praktične nastave i to samo na pojedinim studijima/odjelima.

Sve informacije dobit ćete od vaših odjela, pa molimo pratite kanale komunikacije koje inače koristite.

Također, molimo vas prije povratka u prostore Sveučilišta pročitajte upute HZJZ-a visokim učilištima:

https://www.koronavirus.hr/preporuke-za-visoka-ucilista/584

Posebno ističemo: prije dolaska u sveučilišnu zgradu molimo izmjerite temperaturu, te ćete svojim potpisom na recepciji zgrade potvrditi da ste to napravili i da temperatura nije bila povišena.


Tražilica