english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

 NAJAVA predavanja: Ekološka i ekonomska cost-benefit analiza cruising turizma

Dr.sc. Hrvoje Carić, stručnjak iz područja održivog razvoja, nosivog kapaciteta, te ekološke i okolišne ekonomije, održat će na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku gostujuće predavanje s temom Ekološka i ekonomska cost-benefit analiza cruising turizma. Predavanje će se održati u srijedu, 5. travnja 2017., u 12 sati, u predavaonici B3, a u okviru redovite nastave na kolegiju Održivi turizam nositeljice doc. dr. sc. Ane Portolan i asistentice Ljubice Mišković mag. oec.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane za ovu temu.  

Info dani o Erasmus+ programu

Povodom novih natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka i stručne prakse, Služba za međunarodnu odnose i istraživačke projekte Sveučilišta u Dubrovniku organizira INFO dane o ERAMUS+ programu od 14. do 16. ožujka 2017. u sljedećim terminima:

- 14. ožujka, u 12 sati, u zgradi Sveučilišnog kampusa - sala za sastanke na 1. katu

- 15. ožujka, u 12 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7) - učionica B2

- 16. ožujka, u 12 sati, u zgradi na adresi Ćira Carića 4 - učionica B04

Mole se svi studenti zainteresirani za odlazak na studijski boravak ili na stručnu praksu kroz Erasmus+ program da se odazovu u što većem broju.

Napomena: ako zbog predavanja ili drugih obveza studenti nisu u mogućnosti prisustvovati predavanju u "svojoj" zgradi mogu doći na prezentaciju u druga dva termina.

Odluka o dodjeli A državnih stipendija za 2017. g.

Senat Sveučilišta u Dubrovniku, na 138. sjednici, održanoj 14. veljače 2017., donio je Odluku o dodjeli A državnih stipendija za 2017. godinu.

 Repozitorij
Tražilica