english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Gostujuće predavanje Antonija Đurković

Antonija Đurković, MSc., projekt menadžer u multinacionalnol kompaniji RADIX International Tourism & Business Development Consulting Croatia – Switzeland - Angola, u okviru Erasmus programa nastave koja se izvodi na diplomskom sveučilišnom studiju Odjela za ekonomiju i poslvnu ekonomiju, održala je gostujuće predavanje na temu Toward a Strategic Approach to Project Management: Theorizing Practice and Practicing Theory.

 NAJAVA: Edukacija Financijsko modeliranje u Excel®-u

Sveučilište u Dubrovniku i tvrtka Poslovna učinkovitost organiziraju edukaciju Financijsko modeliranje u Excel®-u, a održat će se 12. i 13. veljače 2019. u prostorima Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7). Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 10. veljače, na sljedećem linku: https://www.poslovnaucinkovitost.eu/aktualne-edukacije/cijena/financijsko-modeliranje-u-excel-u1.

 Dodijeljena priznanja za osobita postignuća zaposlenika

Na tradicionalnom skupu zaposlenika Sveučilišta u Dubrovniku održanom 23. prosinca 2019. rektor prof. dr. sc. Nikša Burum dodijelio je priznanja za osobita postignuća zaposlenicima za rezultate pokazane u radu tijekom akademske 2018./2019. godine.

 Repozitorij
Tražilica