english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Gostujuće predavanje - Lucija Raguž, mag. oec.

Lucija Raguž, mag.oec., Program Services Coordinator u Grand Circle Corporation, održala je gostujuće predavanje studentima preddiplomskog sveučilišnog studija na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju - smjer turizam i marketing u okviru kolegija „Marketing u turizmu“ kao i studentima stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija.

Studenti Odjela za ekonomiju i studenti u programu ERASMUS + na nastavi u Villi Sheherezade

Studenti preddiplomskog stručnog studija „Hotelijerstvo, gastronomija i restoraterstvo“ te studenti u programu Erasmus+ sudjelovali su na terenskoj nastavi na lokaciji Ville Sheherezade. Terenska nastava se je odvijala u okviru kolegija „Prodaja u hotelijerstvu“ i „Quality menagement“.
Studentima je o specifičnostima poslovanja, prodaji i tržišnom pozicioniranju Villa Sheherezade govorila generalna menadžerica Matea Brnin.

INTERNI NATJEČAJ ZA IZBOR PROČELNIKA ODJELA ZA EKONOMIJU I POSLOVNU EKONOMIJU

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku raspisuje interni natječaj za izbor pročelnika Odjela za mandatno razdoblje od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2021.

Prijava kandidata za pročelnika Odjela treba sadržavati:
- životopis kandidata;
- opis znanstvenog i nastavnog rada;
- program rada usklađen sa strateškim dokumentima Sveučilišta za mandatno razdoblje od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2021.

Prijave u pisanom obliku se dostavljaju poštom ili uručuju osobno na protokol u Rektoratu Sveučilišta, Branitelja Dubrovnika 29, zaključno do 24. travnja 2019.

 Repozitorij




Tražilica