english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

 Koronavirus: informacije i preporuke, 13. 3.

Slijedom obraćanja predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića medijima, Sveučilište u Dubrovniku obavještava studente da se iduća dva tjedna, počevši od ponedjeljka, 16. ožujka, neće izvoditi redovita nastava.

Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku

„Komu pripada budućnost?“ pitanje je koje smo postavili na nadolazećem Tjednu karijera, koji će se održati od 2. do 7. ožujka 2020., u organizaciji Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata. Uz brojne radionice, predavanja i panele, posebno ističemo središnji događaj Tjedna karijera predavanje astronoma Korada Korlevića s temom „Komu pripada budućnost?“, koje će se održati 5. ožujka 2020., u 10 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Nebojša Stojčić imenovan članom panela za vrednovanje Hrvatske zaklade za znanost

Upravni odbor Hrvatske zaklade za znanost, na svojoj 159. sjednici, održanoj 28. siječnja 2020., imenovao je izv. prof. dr. sc. Nebojšu Stojčića, znanstvenika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, za člana panela Hrvatske zaklade za znanost u području društvenih i humanističkih znanosti za naredno trogodišnje razdoblje.

 Repozitorij
Tražilica