english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Studenti ekonomije na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji o turizmu

Erasmus+ studenti s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, u okviru kolegija Management of tourist agencies, nositeljice doc. dr. sc. Iris Mihajlović, i studenti preddiplomskog i diplomskog studija, smjera Turizam, imali su priliku aktivno sudjelovati na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Tourism in the VUCA world: towards the era of (ir)responsibility (ITCD), koju je organizirao Institut za turizam, u povodu 60. obljetnice rada Instituta.

Znanstveni rad Nebojše Stojčića i Stjepana Srhoja u najstarijem europskom časopisu iz ekonomije

Izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić i dr. sc. Stjepan Srhoj, znanstvenici Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, objavili su, u koautorstvu sa prof. Alexom Coadom sa CENTRUM Católica Graduate Business School (CCGBS), Lima, Perú, znanstveni rad „Innovation procurement as capability-building: Evaluating innovation policies in eight Central & Eastern European Countries“ u časopisu European Economic Review. Časopis European Economic Review najstariji je i jedan od najuglednijih časopisa iz područja ekonomije u Europi.

Novi poslijediplomski specijalistički studij - Upravljanje kvalitetom i održivim razvojem u turizmu

Nositelj studijskog programa je Sveučilište u Dubrovniku, a nastavu će, uz nastavnike Sveučilišta u Dubrovniku, izvoditi nastavnici sa drugih Sveučilišta i Instituta u Republici Hrvatskoj, te renomirani nastavnici iz inozemstva. Studijski program trajat će 1,5 godinu odnosno tri semestra. Po završetku studija stječe se ukupno 90 ECTS. Natječaj za upis na studij i druge potrebne informacije bit će uskoro objavljene.

 Repozitorij
Tražilica