english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

On-line obrana diplomskog i završnog rada

Diplomantica Katarina Karamatić je 24. travnja obranila diplomski rad na temu: Struktura, uloga i važnost upravnih odbora korporacija na primjeru Republike Hrvatske, čime je provedena prva on-line obrana diplomskog rada na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Financijski menadžment u Pločama.

Članice povjerenstva za obranu  bile su doc.dr.sc. Zorica Krželj Čolović, predsjednica, izv.prof.dr.sc. Iris Lončar, članica, te prof.dr.sc. Ivona Vrdoljak Raguž, mentorica i članica. On-line obrana završnog rada na preddiplomskom sveučilišnom studiju Poslovna ekonomija, smjer Međunarodna trgovina, kolegice Petre Prohaska držala se u petak 24.4.2020. s početkom u 11.30 putem aplikacije Zoom.


Čestitamo!

 Koronavirus: informacije i preporuke, 13. 3.

Slijedom obraćanja predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića medijima, Sveučilište u Dubrovniku obavještava studente da se iduća dva tjedna, počevši od ponedjeljka, 16. ožujka, neće izvoditi redovita nastava.

Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku

„Komu pripada budućnost?“ pitanje je koje smo postavili na nadolazećem Tjednu karijera, koji će se održati od 2. do 7. ožujka 2020., u organizaciji Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata. Uz brojne radionice, predavanja i panele, posebno ističemo središnji događaj Tjedna karijera predavanje astronoma Korada Korlevića s temom „Komu pripada budućnost?“, koje će se održati 5. ožujka 2020., u 10 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

 Repozitorij
Tražilica