english English

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Radionica "Uloga i vrijednost kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa u razvoju posebnih oblika tu

Radionica "Uloga i vrijednost kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa u razvoju posebnih oblika turizma" održat će se dana 25. listopada 2019. od 9.00 do 14.00 sati na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Lapadska obala 7, a u okviru projekta "Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija". Radionica je namijenjena i otvorena dionicima u kulturi i turizmu, studentima, nastavnicima i znanstvenicima kako bi proširili svoje spoznaje o ulozi baštine kao razvojne platforme za transformaciju i nastanak inovativnih proizvoda kroz vizuru parcijalnih proizvoda po mjeri autohtonog izričaja koji nisu bili značajnije zastupljeni u dosadašnjoj praksi.

Nastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Pavlić i Puh provele istraživanje za Du motion

Sveučilište u Dubrovniku i Grad Dubrovnik organizirali su konferenciju za medije na kojoj su predstavili rezultate istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion - Runners’ Days, Dubrovnik 2019., koje su provele nastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić i doc. dr. sc. Barbara Puh.

Predstavljanje rezultata istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion

Sveučilište u Dubrovniku i Grad Dubrovnik organiziraju konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti rezultati istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion - Runners’ Days, Dubrovnik 2019., koje su provele nastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić i doc. dr. sc. Barbara Puh.

 Repozitorij
Tražilica