english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Čestitka!!!

Sretan i blagoslovljen Uskrs Vama i Vašim obiteljima želi Odjel za elektrotehniku i računarstvo!

Poziv djelatnicima i studenima na openSUSE konferenciju

U Dubrovniku će se od 24. do 28. travnja održati šesta po redu openSUSE konferencija. Organizaciju konferencije ispred openSUSE zajednice vodi Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet (HrOpen) pod tehničkim pokroviteljstvom FER-a, uz pomoć Hrvatske udruge Linux korisnika (HULK) i Sveučilišta u Dubrovniku koje će biti i domaćin konferencije. Sudjelovanje na konferenciji je potpuno besplatno, a osim zanimljivih predavanja i aktualnih tema o otvorenim tehnologijama, posjetitelji će biti u prilici upoznati istaknute pojedince iz mnogih poznatih projekata otvorenog koda.

Iako je sudjelovanje na konferenciji potpuno besplatno, registracija za sudjelovanje je obavezna, a moguće ju je izvršiti putem stranice konferencije: conference.opensuse.org. Također, još uvijek su otvorene prijave predavanja pa sve zainteresirane pozivamo da prijave prijave temu.

Više o konferenciji, temama i openSUSE distribuciji i zajednici pročitajte u nastavku obavijesti.

Međunarodno studentsko natjecanje Customer Satisfaction University Award

Osvoji  tromjesečni staž u Intesi Sanpaolo u Milanu i  značajne financijerske nagrade!

Redovni si student 3. 4. ili 5. godine preddiplomskog ili diplomskog studija? Prosjek ocjena ti nije manji od 3,5? Ne nedostaje ti natjecateljskog duha? Prijavi se do 4. svibnja i sudjeluj u izradi projekata na području zadovoljstva klijenata.

Više novosti

Tražilica