english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Prvi dan na Sveučilištu

Sveučilište u Dubrovniku organizira, sada već tradicionalno, prezentacije za studente prve godine svih preddiplomskih studija. Pod naslovom Prvi dan na Sveučilištu, u petak, 9. listopada 2015., u velikom amfiteatru u Sveučilišnom kampusu (Branitelja Dubrovnika 41), s početkom u 9 sati. Studenti će dobiti sve potrebne informacije u vezi sa studijima, studentskim standardom, rasporedom predavanja i drugim temama važnima za početak studiranja.

Studenti ocjenjuju rad sveučilišnih službi

Od 21. rujna do 18. listopada 2015. na Sveučilištu u Dubrovniku se provodi elektronička studentska anketa o kvaliteti usluga sveučilišnih službi. Anketni upitnik je u potpunosti anoniman te se nikako ne može ustvrditi koji je student dao koje odgovore.

Svrha ankete je prikupiti i obraditi dojmove, mišljenja i iskustva studenata o radu sveučilišnih službi, kako bismo mogli prepoznati one usluge s kojima ste zadovoljni, kao i one koje bi bilo potrebno poboljšati.

Anketu možete ispuniti ovdje.

RANG LISTA KANDIDATA STARIJIH OD 24 GOD. PR - RUJANSKI UPISNI ROK

Rang listu kandidata starijih od 24. godine u II. upisnom roku za akademsku 2015./2016. godinu, za studij Primijenjeno/poslovno računarstvo, možete pogledati u prilogu.

Više novosti

Tražilica