english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Poziv za iskazivanje interesa za obavljanje studentske prakse u Uredu DNŽ u Bruxellesu

Student/ica Sveučilišta u Dubrovniku svoju će stručnu praksu u uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu obavljati tijekom listopada 2017. Prijave se zaprimaju do 22. travnja 2017.

3. Erasmus+ tjedan za gostujuće nastavnike i za nenastavno osoblje

3. Erasmus+ tjedan za gostujuće nastavnike i za nenastavno osoblje održat će se od 3. do 7. travnja 2017. na Sveučilištu u Dubrovniku. Na Sveučilištu će tako boraviti 10 nastavnika, koji će održati više predavanja studentima, ali i 16 članova administrativnog osoblja s europskih sveučilišta koji će sa zaposlenicima Sveučilišta razmjenjivati znanje i iskustva.

Predavanje Internet of Everything - odgovor Hrvatskog telekoma na globalne tržišne i ICT trendove

Predavanje Renata Totića, mag. oec., menadžera za korporativne korisnike Hrvatskog telekoma i Alumnija Sveučilišta u Dubrovniku, s temom Internet of Everything - odgovor Hrvatskog telekoma na globalne tržišne i ICT trendove, održat će se u srijedu, 29. ožujka 2017., u 10 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7) u učionici E2.

Uz Renata Totića, inače voditelja projekta Smart City, gostovat će i Mirna Biondić, stručnjakinja za ljudske resurse i Employer Branding konzultantica u Deutsche Telekomu za Hrvatsku i Crnu Goru.

Inače, gostujuće predavanja početak je suradnje s Hrvatskim telekomom na obrazovnim, razvojnim i znanstveno-istraživačkim projektima, u što je uključena i stručna praksa za studente.

Predavanje je namijenjeno studentima Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Odjela za elektrotehniku i računarstvo, ali je otvoreno i za sve zainteresirane.


Tražilica