english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Objava javnog natječaja za dodjelu državnih stipendija redovitim studentima

Podsjetnik – Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je natječaje za dodjelu državnih stipendija

Rok za prijavu je 4. studenog 2019. godine u 12 sati.

Podsjećamo, Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je dva javna natječaja za dodjelu državnih stipendija redovitim studentima za akademsku godinu 2019./2020.

Natječaj za dodjelu 10 000 državnih stipendija za akademsku godinu 2019./2020. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu i sredstvima osiguranim u Europskome socijalnom fondu u sklopu Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj objavljen je 14. listopada 2019. godine i dostupan je na poveznici https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/3146.

Za prijavu je potrebno ispuniti elektronički obrazac na poveznici https://drzavnestipendije.mzo.hr.

Studenti pristupaju obrascu AAI@EduHr korisničkim računom („Prijava“ u gornjem desnom kutu).

Javni natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2019./2020. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj objavljen je 14. listopada 2019. godine i dostupan je na poveznici https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/3147.

Za prijavu je potrebno ispuniti elektronički obrazac na poveznici https://posebne.stipendije.eu/ Studenti obrazac autoriziraju na kraju prijave AAI@EduHr korisničkim računom.

NAJAVA: Predavanje francuskog veleposlanika u Hrvatskoj

Francuski veleposlanik u Hrvatskoj Gaël Veyssière posjetit će Sveučilište u Dubrovniku i održati predavanje studentima u srijedu, 16. listopada, u 16:15 sati, u sveučilišnom Kampusu (učionica 131).

Predavanje za studente - Oceanic Engineering Society

Pridružite nam se u četvrtak, 10. listopada 2019. godine u 10 sati, na Sveučilištu u Dubrovniku, zgrada Ćira Carića 4, u dvorani B19, na prezentaciji IEEE Oceanic Engineering Society (OES) Studentskog ogranka Sveučilišta u Zagrebu (UNIZG SBC). Prezentaciju će održati Ivana Mikolić, koja radi kao voditeljica projekata za dva laboratorija na UNIZG-FER-u, i to LARICS (Laboratorija za robotiku i inteligentne upravljačke sustave) i LABUST (Laboratorija za podvodne sustave i tehnologije), te Nadir Kapetanović koji je trenutno student na doktorskom studiju u području pomorske robotike na UNIZG-FER i tajnik studentskog ogranka.


Tražilica