english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Početak nastave u novoj akademskoj 2014./2015. godini je 13. listopada 2014.

Predavanja i nova akademska, 2014./2015., godina za studente preddiplomskih i diplomskih studija započinju 13. listopada 2014.

Kalendar nastave za cijelu akademsku godinu može se pogledati ovdje.

Diverso promocija d.o.o.

Mole se svi zainteresirani studenti viših godina za rad na poslovima promocija i edukacija prodajnog osoblja za mobilne telefone, tzv. Smartphone.

Poželjne vještine kandidata su poznavanje tehničkih uređaja i operativnih sistema/mobilnih platformi, komunikacijske vještine, odgovornost i pouzdanost.

Zainteresirani studenti za honorarne poslove na dulji period mogu se javiti na mail: ivan.reis@diverso.hr, te na broj mobitela: 091 927 8031.

Nakon prijava u periodu od par dana napraviti će se selekciju kandidata i održati edukacija i priprema za posao. Namjera je oformiti stalnu ekipu s kojom bi se kontinuirano radilo tijekom cijele godine na nadogradnji znanja i na njihovom angažmanu.

Početak provedbe istraživanja ERUOSTUDENT V u Republici Hrvatskoj

Istraživanje EUROSTUDENT provodi se, s ciljem analize socijalnog i ekonomskoga statusa studenata, već 15-ak godina na širem europskom području. Do sada su ukupno provedene četiri faze istraživanja, s proporcionalnim povećanjem zemalja sudionica u svakoj etapi. Trenutno se provodi peta faza istraživanja, temeljem koje će u prvoj polovici 2015. godine biti objavljeno komparativno izvješće za svih 27 zemalja sudionica. 

Studenti mogu pristupiti upitniku u razdoblju od 2. do 30. lipnja 2014., putem web-stranice www.eurostudent.hr. Upitniku studenti mogu pristupiti rabeći svoj vlastiti AAI@EduHr elektronički identitet ILI kombinaciju JMBAG-a i OIB-a zajedno.

Istraživanje je u potpunosti anonimno, te će svi osobni podaci odmah po autentifikaciji ulaska u upitnik biti obrisani.

U slučaju eventualnih pitanja i nejasnoća, studenti i svi zainteresirani dionici mogu slobodno kontaktirati Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta na e-mail adresu: eurostudent@mzos.hr.

Više novosti

Tražilica