english English

Odjel za elektrotehniku i računarstvo
Obavijest studentima!

Prema preporukama nadležnih tijela, Sveučilište će u ponedjeljak, 18. svibnja 2020., započeti s izvođenjem neophodnih vježbi i praktične nastave i to samo na pojedinim studijima/odjelima.

Sve informacije dobit ćete od vaših odjela, pa molimo pratite kanale komunikacije koje inače koristite.

Također, molimo vas prije povratka u prostore Sveučilišta pročitajte upute HZJZ-a visokim učilištima:

https://www.koronavirus.hr/preporuke-za-visoka-ucilista/584

Posebno ističemo: prije dolaska u sveučilišnu zgradu molimo izmjerite temperaturu, te ćete svojim potpisom na recepciji zgrade potvrditi da ste to napravili i da temperatura nije bila povišena.

COVID-19 - online nastava

Slijedom brojnih upita o pokretanju dijela nastave (laboratorijskih, umjetničkih vježbi i praktičnog rada) izvješćujemo Vas da Sveučilište do današnjeg dana nije dobilo upute o epidemiološkim kriterijima za održavanje nastave u učionicama u uvjetima Covid-19 pandemije.

Sveučilište je u kontaktu s nadležnim institucijama, te ćemo po zaprimanju uputa poslati obavijest o načinu izvođenja nastave. Sva ostala predavanja, vježbe i seminari nastavljaju se održavati online do daljnjeg.

Anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Od 27. travnja 2020. do 31. svibnja 2020. na Sveučilištu u Dubrovniku provodi se studentska anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave u ljetnom semestru akademske 2019./2020. godine.

Anketa se izvodi preko Studomata te studenti mogu u bilo koje vrijeme u navedenom periodu ispuniti anketu. Anketni upitnik je u potpunosti anoniman pa se prilikom spremanja danih odgovora u bazu podataka ISVU oni ne povezuju s informacijama o studentu odnosno ni na koji način ne mogu utjecati na vaše ocjene.

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga pozivamo sve studente na ispunjavanje ankete (koje traje svega nekoliko minuta) u što većem broju. Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i rada nastavnika na Sveučilištu.


Tražilica