english English

Pomorski odjel

Poziv na radionicu Razvoj iOS aplikacije

Nakon uspješno odrađene radionice „Arduino za početnike“, u organizaciji Razvojne agencije Grada Dubrovnika u suradnji s RIT Croatia, Sveučilištem u Dubrovniku i CITYOS fondacijom, pozivamo vas na još jednu zanimljivu radionicu pod nazivom „Razvoj iOS aplikacije“ koja će se održati 24. veljače 2017. godine u prostorijama američkog sveučilišta R.I.T Croatia (Ul. don Frana Bulića 6, 20000, Dubrovnik).

Na radionici će polaznici naučiti na koji način vrlo brzo i jednostavno mogu napraviti svoju prvu iOS aplikaciju za IoT uređaj. Polaznici će se prvo upoznati s radom i osnovama programskog jezika Swift, a zatim će naučiti više o samom iOS developmentu, programima poput Xcode potrebnim za razvoj i iOS 11 operativnom sustavu. Predznanje polaznika nije potrebno.

Preminula Nataša Jurjević, dipl. ing. brodogradnje

Istinski tužni i zatečeni javljamo da nas je 15. veljače 2018. napustila naša draga

Nataša Jurjević, dipl. ing. brodogradnje

Dragu kolegicu, prijateljicu i suradnicu zadržat ćemo s ljubavlju u trajnom sjećanju.

Pregled konzultacija za ljetni semestar akademske 2017./2018. godine

Pregled konzultacija za ljetni semestar akademske 2017./2018. godine možete vidjeti u repozitoriju izbornika Pomorski odjel i repozitoriju izbornika Studiji „Nautika“, „Brodostrojarstvo“, „Pomorske tehnologije jahta i marina“ i „Pomorstvo“ !

 Repozitorij
Tražilica