english English

Pomorski odjel

Prezentacija tvrtke Sunsail studentima studija Pomorske tehnologije jahta i marina

Keith Owen Harvey, direktor poslovnice Sunsaila u Dubrovniku održat će 23. travnja 2018. u 13:00 u Velikom amfiteatru na Sveučilištu u Dubrovniku prezentaciju studentima prve, druge i treće godine studija Pomorske tehnologije jahta i marina.

Sunsail je jedna od najprepoznatljivijih charter kompanija za jahte, kako u Hrvatskoj, tako i na Mediteranu i na drugim lokacijama u svijetu. Dobro obučen i uigran tim zaposlenika, među kojima ima i nekoliko diplomiranih studenata Sveučilišta, pruža visoku kvalitetu usluga svojim klijentima u svim aspektima poslovanja.

Znanstvena tribina: Grad na kružnom putovanju

Nova znanstvena tribina Sveučilišta u Dubrovniku pod nazivom Grad na kružnom putovanju održala s 18. travnja u sveučilišnom Kampusu.

Tribinom se analizirao koncept održivog turizma u Dubrovniku, s posebnim naglaskom na cruising turizam. Cilj je ovoj tribini bio predstaviti objektivnu analizu ove problematike (pozitivne i negativne strane, rizike, primjere dobre prakse, preporuke), i to s raznih aspekata (ekonomskog, sociološkog, kulturnog, ekološkog, pomorskog).

Znanstvena tribina: Grad na kružnom putovanju

Nova znanstvena tribina Sveučilišta u Dubrovniku s temom Grad na kružnom putovanju održat će se u srijedu, 18. travnja, u 19 sati, u sveučilišnom Kampusu (Branitelja Dubrovnika 41).

Tema analizira koncept održivog turizma u Dubrovniku, s posebnim naglaskom na cruising turizam. Cilj je ovoj tribini  predstaviti objektivnu analizu ove problematike (pozitivne i negativne strane, rizike, primjere dobre prakse, preporuke), i to s raznih aspekata (ekonomskog, sociološkog, kulturnog, ekološkog, pomorskog).

 Repozitorij
Tražilica