english English

Pomorski odjel

COVID-19 – odvijanje nastave i rad Sveučilišta

Od 16. do 27. ožujka neće se izvoditi neposredna nastava na Sveučilištu u Dubrovniku. Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja, nastava će se izvoditi na daljinu, preko sustava Merlin, te na druge dostupne načine. Ako netko od studenata ima problem ili poteškoće u pristupu sustavu Merlin, može se javiti na sljedeći kontakt: ivana.zeljko@unidu.hr ili na broj mobitela: 0958086758. Međutim, studente upućujemo i da prate sve obavijesti o izvođenju nastave i druge obavijesti vezane uz situaciju s COVID-19.

Organizacija obrazovnog procesa na daljinu

Prema uputama Prorektorice za studije i studente, nastavnici će kontaktirati studente sa svojih kolegija i ponuditi im nastavne obveze i sadržaje.

 

Sukladno tome, svi studenti su dužni sudjelovati u obrazovnom procesu, s ponuđenim nastavnim sadržajima i obvezama.

Odgoda održavanja izvanrednih ispitnih rokova

Slijednom novonastale situacije vezane za odgodu nastave i uputi Prorektorice za studije i studente primorani smo odgoditi održavanje izvanrednih ispitnih rokova planiranih za period od 23. ožujka 2020. do 4. travnja 2020.

 

Planirani period održavanja izvanrednih ispitnih rokova premješta se za razdoblje od 20. travnja 2020. do 2. svibnja 2020.

 

Detaljne upute vezane za prijavu studenata na navedene ispitne rokove i nove termine održavanja po pojedinom predmetu definirat će se naknadno, a najkasnije 15 dana prije početka održavanja istih.

 Repozitorij
Tražilica