english English

Pomorski odjel

Studentski zbor poziv na događanje

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku poziva vas na sljedeće događanje:

Jedan od najvećih hrvatskih komičara, Željko Pervan, održat će večer  stand up komedije ovoga petka (24. 5.) od 20 sati u amfiteatru Kampusa  (Branitelja Dubrovnika 41). Ulaz je slobodan.

Svoju je karijeru započeo 1985. na zagrebačkom 'Radiju 101' te par godina nakon prelazi na OTV gdje započinje suradnju sa Zlatanom Zuhrićem – Zuhrom. Zajednički snimaju skečeve, a nekoliko godina   kasnije nastaje 'Večernja škola' - humoristična spontana emisija.

Preko 30 godina iskustva i humora, šala na račun plaća, političara i umirovljenika,  pojedinih susjednih zemalja i sl., povod su da se petak večer provede uz smijeh do suza na Kampusu. Parking je osiguran  za sve posjetitelje.

Posjet brodu Dubrovnik

U sklopu kolegija Tehnički nadzor i klasifikacija za studente druge godine preddiplomskog studija Brodostrojarstvo organiziran je posjet brodu Dubrovnik. Studente je na brodu ugostila posada i upoznala s brodom, brodskim ispravama i knjigama. Studente je na brod odveo Nikola Beusan, dipl. ing., stručni suradnik Pomorskog odjela.

Studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Od 13. svibnja do 2. lipnja 2019. na Sveučilištu u Dubrovniku provodi se studentska anketa za vrednovanje kvalitete nastavnika i nastave. Pozivamo sve studente na ispunjavanje ove ankete koja traje svega nekoliko minuta s ciljem ocjene rada nastavnika na pojedinom predmetu.

 Repozitorij
Tražilica