english English

Odjel za umjetnost i restauraciju

 Natječaj za dodjeljivanje stipendija studentima slabijeg socijalno - ekonomskog statusa

Senat Sveučilišta u Dubrovniku donio je Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjeljivanje stipendija  redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Dubrovniku slabijeg socijalno – ekonomskog statusa za akademsku 2018./2019. godinu.

Tekst Natječaja i prilozi nalaze se na linku http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=10202

 Natječaj za dodjelu A kategorije državnih stipendija

Senat Sveučilišta u Dubrovniku donio je Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjeljivanje 16 državnih stipendija A kategorije redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Dubrovniku za akademsku 2018./ 2019. godinu.

Tekst Natječaja i prilozi nalaze se na linku http://www.unidu.hr/novost.php?idvijest=10199

 Nastupno predavanje dr. sc. Ane Car

U skladu s Odlukom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno – nastavna zvanja, umjetničko-nastavna zvanja i nastavna zvanja obavještavaju se svi nastavnici i studenti, da će u okviru redovite nastave pred Povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja, nastavnicima i studentima Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku, nastupno predavanje održati dr. sc. Ana Car.

Tema nastupnog predavanja je „Istraživanja silikatnih ljušturica morskih bentoskih dijatomeja u Jadranu“ a održat će se u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 41), u ponedjeljak, 18. ožujka 2019., u 10 sati (učionica 23).

 Repozitorij
Tražilica