english English

Oglasna ploča

OBAVIJEST O TERMINIMA ODRŽAVANJA ISPITNIH ROKOVA U LIPNJU

Poštovani studenti,
obaviještavamo vas da će se ispitni rokovi u lipnju održati u sljedećim terminima:
1. ispitni rok od 1. do 13. lipnja 2020.
2. ispitni rok od 15. do 27. lipnja 2020.
Održavanje ispita bit će organizirano na dva načina: ispiti u zgradi Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomoju i online ispiti na način kako su se održavali na prethodnom ispitnom roku u travnju.
O načinu održavanja pojedinog ispita bit ćete pravovremeno obaviješteni.

U razdoblju od 29. lipnja do 17. srpnja, održat će se ispitni rok iz kolegija za koje nisu održani online ispiti na ispitnom roku u travnju. Ispitima će moći pristupiti isključivo studenti koji su u travnju imali uvjet za polaganje ispita, tj. koji su ranije odslušali predavanja iz pojedinog predmeta. Studenti koji su u tekućem ljetnom semestru odslušali predavanja iz kolegija Osnove ekonometrije, Osnove financija, Računovodstvo, Kvantitativne metode poslovnog odlučivanja i Menadžerko računovodstvo, neće moći pristupiti polaganju ispita na ovom ispitnom roku.

Termini održavanja ispita na izvanrednom ispitnom roku

Poštovani studenti,

obaviještavamo vas da na poveznici

http://www.unidu.hr/odjeli.php?idizbornik=662 u repozitoriju pod Ispitni rokovi, možete vidjeti termine ispita na izvanrednom ispitnom roku koji će se održati od 20. travnja do 2. svibnja. Ispiti se prijavljuju isključivo preko studomata, na isti način kao i do sada.  Molimo vas da ispite prijavite na vrijeme, naknadna prijava neće biti moguća.  Ispite ćete moći prijaviti od 13. travnja (ponedjeljak).

ODRŽAVANJE IZVANREDNOG ISPITNOG ROKA

Poštovani studenti,

obaviještavamo vas da će se izvanredni ispitni rok održati u periodu od 20. travnja do 2. svibnja (umjesto ispitnog roka koji se trebao održati od 23.. ožujka do 4. travnja). Ispit će se održavati putem različitih sustava za učenje na daljinu, o čemu ćete detaljne informacije/upute dobiti od predmetnih profesora.


Tražilica