english English

Studij Financijski menadžment

Kolektivni godišnji odmor

Odlukom o trajanju i rasporedu korištenja godišnjeg odmora zaposlenika Sveučilišta u Dubrovniku, obavještavamo sve naše korisnike i buduće korisnike da će se od 24. srpnja do zaključno 25. kolovoza 2017. sve informacije vezane uz rad i aktivnosti Sveučilišta moći dobiti u zgradi Rektorata, Branitelja Dubrovnika 29, radnim danom od 9 do 13 sati, osobno ili na broj telefona: 445-700.

Rang lista kandidata starijih od 24 godine

Rang lista studenata za upis u prvu godinu preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment, kategorija stariji od 24 godine, dostupna je u donjem dokumentu.

Simpozij FORCA 2016: Financijsko Obrazovanje – Razborita Cjeloživotna Aktivnost

Svjetski tjedan novca (Global Money Week) globalna je inicijativa koja se počela obilježavati od 2012. godine. Ovu ideju podržala je i European Banking Federation (EBF), pa se od 2015. godine prvi put i u Europi počinje obilježavati Europski tjedan novca (European Money Week). Cilj je istaknutih manifestacija na svjetskoj i europskoj razini potaknuti svijest o značenju financijske pismenosti i financijskog obrazovanja mladih. Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku prepoznao je važnost ove inicijative, pa u svjetskom i europskom tjednu novca organizira Simpozij FORCA 2016: Financijsko Obrazovanje – Razborita Cjeloživotna Aktivnost.

Više o Simpoziju na stranici FORCA 2016.

 Repozitorij
Tražilica