english English

Studij Kliničko sestrinstvo

Obranjen prvi diplomski rad na studiju „Kliničko sestrinstvo“

Kristina Muhoberac, studentica specijalističkog diplomskog stručnog studija „Kliničko sestrinstvo“, obranila je 21. srpnja 2016. diplomski rad s temom „ Učestalost  urinarnih infekcija povezanih s upotrebom urinarnog katetera u OB Dubrovnik“ i stekla akademski naziv diplomirana medicinska sestra (kratica: dipl. med. techn.).

Obavijest o terminima upisa

Obavijest o terminima upisa možete pronaći u repozitoriju.

OBAVIJEST STUDENTIMA - REAKREDITACIJA ODJELA ZA STRUČNE STUDIJE

Poštovani studenti,

Odjel za stručne studije Sveučilišta u Dubrovniku trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 11. svibnja 2015. g., s početkom u 11:00 sati, Edukacijski  centar Opće bolnice Dubrovnik, Dr. Roka Mišetića 2, u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje https://www.azvo.hr/index.php/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista


Tražilica