english English

Studij Financijski Menadžment

Studij će se izvoditi kao izvanredni studij u Pločama, od ove, akademske 2016./2017. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica financijskog menadžmenta s kraticom struč. spec. oec. Prethodno je studij pozitivno ocijenilo Povjerenstvo za unutarnji sustav osiguravanja i unapređivanja kvalitete, pozitivno su ga recenzirala dva recenzenta, pa je Senat, na svojoj 125. sjednici, održanoj 17. prosinca 2015., donio Odluku o prihvaćanju ovog studija.

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Financijski menadžment koje Sveučilište izvodi već petu godinu. Pozitivno mišljenje o ishodima učenja ovoga studija u procesu izdavanja dopusnice dali su: Dubrovačko-neretvanska županija, HRvatska gospodarska komora-Županijska komora Dubrovnik, Hrvatski zavod za zapošljavanja-Područni ured Dubrovnik, Jadransko osiguranje d.d. podružnica Dubrovnik, Zračna luka Dubrovnik d.o.o.Dopuna rasporeda nastave

Poštovani studenti,

u repozitoriju je objavljen dopunjeni raspored nastave sa terminima nastave za kolegij Programi i fondovi EU.

Izmjena rasporeda - Poduzetničke vještine

Poštovani studenti,

došlo je do izmjene rasporeda nastave za kolegij Poduzetničke vještine. Nastava predavanja zakazana za 12. siječnja 2019. prebacuje se na 15. prosinca 2018. Izmjena je uvrštena u raspored nastave u repozitoriju.

 Raspored nastave

Poštovani studenti,

u repozitoriju je objavljen raspored nastave za diplomski studij Financijski menadžment.

Za kolegij Programi i fondovi EU sa 1. godine studija termini će biti objavljeni naknadno.

Molimo vas da pozorno pratite web stranice i oglasnu ploču zbog mogućih izmjena termina.

Srdačno,

Evidencija studija


Tražilica