english English

Novosti

Projekt izgradnje Doma predstavljen na konferenciji EU projekti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Marko Potrebica, voditelj projektnog tima za izgradnju Studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku, predstavio je naznačeni projekt na konferenciji EU projekti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koja se održala u Hotelu Lero, 15. svibnja.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obišao gradilište Studentskog doma

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, u pratnji ministara Damira Krstičevića i Nine Obuljen Koržinek, župana Nikole Dobroslavića, gradonačelnika Mata Frankovića, članova Projektnog tima i drugih suradnika, obišao je gradilište Studentskog doma u subotu, 2. veljače 2019., u okviru posjeta Vlade Republike Hrvatske Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Sastanak Projektnoga savjeta

S obzirom na širu društvenu važnost projekta „Kompleks Studentskoga doma Sveučilišta u Dubrovniku“ prijavom projekta na bespovratno financiranje formiran je i Projektni savjet. Zadaća toga tijela je nadzor te donošenje važnih odluka za provedbu projekta, a čine ga najviši predstavnici Sveučilišta u Dubrovniku (rektor prof. Burum), Dubrovačko-neretvanske županije (župan Dobroslavić) i Grada Dubrovnika (gradonačelnik Franković), te Studentskoga zbora i Studentskoga centra.

 Repozitorij
Tražilica