Gdje u slobodno vrijeme? Otvoren je novi studentski klub Skatula!

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku jutros su u prostorima Studentskog doma otvorili novo mjesto za studente- Studentski klub Skatulu.

Rezultat je to želje za kontinuiranim unaprjeđenjem studentskog sadržaja i pružanja adekvatnog prostora za zabavu i druženje studenata kao i za brojne događaje koje studenti organiziraju. Prostor se sastoji od gaming i filmskog kutka, stola za biljar, prostora opremljenog društvenim igrama, stola za stolni tenis, pikada, stolnog nogometa i audio opreme.

Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku Antonela Đuraš  je istaknula: ‘Studentski zbor je protekle godine radio na opremanju prostora u koji su dobrodošli svi studenti. Nadamo se kako će iskoristiti ovaj prostor za brojne aktivnosti koje su im u njemu dostupne.’

Ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica se zahvalio svim studentima i Studentskom zboru koji su sudjelovali u kreiranju i opremanju ovog prostora, a istaknuo je kako je Skatula prostor koji omogućava studentima cjelodnevni boravak u Studentskom domu te im poželio dobru zabavu i kvalitetan provod u novom prostoru namijenjenom upravo njima. Prostor studentskog kluba Skatula će biti otvoren svakog dana od 9 do ponoći.

Predhodni članakPomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku uspješno prošao audit brodarske kompanije Seapeak
Slijedeći članakOdržano predavanje “Ilirska baština” alumnija Studija Povijest Jadrana i Mediterana Ivana Pamića