Novosti

PODSJETNIK BRUCOŠIMA – Prvi dan na Sveučilištu

Dragi brucoši, prvi dio programa vašeg Prvog dana na Sveučilištu očekuje vas sutra, u petak, 30. rujna 2022. s početkom u 10 sati. 1️⃣ Facebook – prijenos...

Posjet Odjela za umjetnost i restauraciju OŠ Marina Getaldića u okviru...

Nastavnice Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku, doc. art. Tanja Dujaković i izv.prof.dr.sc. Lucia Emanuele učenicima 8A i 8B razreda Osnovne škole...

Program Noći istraživača na Sveučilištu u Dubrovniku

NOĆ ISTRAŽIVAČA – BLUE-CONNECT 30. rujna 2022. godine 17.00h - 22.00h na adresi ĆIRA CARIĆA 4, Sveučilište u Dubrovniku   ODJEL ZA UMJETNOST I RESTAURACIJU Program radionice „Papirovo novo...

Odjel u brojkama

0
5

različitih smjerova: Drvo, Papir, Tekstil, Metal, Keramika

0
15

godina iskustva u obrazovanju konzervatora-restauratora

0
23

Erasmus+ sporazuma s konzervatorsko-restauratorskim odjelima iz inozemstva

0
480

sati obvezne prakse na preddiplomskom studiju u sveučilišnoj i u vanjskoj radionici s kojom Sveučilište ima ugovornu suradnju

0
1260

sati obvezne prakse na diplomskom studiju u sveučilišnoj i u vanjskoj radionici s kojom Sveučilište ima ugovornu suradnju

Istaknuto

Uspješne priče naših studenata

Ira Fabrio, dobitnica Rektorove nagrade

"Kada se osvrnem na protekle dvije godine svojeg studiranja na Odjelu za umjetnost i restauraciju u Dubrovniku, mogu reći da je to bilo iznimno...

Petra Macan, studentica

"Mogu reći da balansirani raspored prakse i teorijskih predavanja, uz susretljive profesore, čine studij vrlo zanimljivim, pa sam više nego zadovoljna što sam se...

Ema Thür, dobitnica Rektorove nagrade

"Kao diplomirana studentica studija Konzervacija-restauracija željela bih svim budućim perspektivnim studentima poručiti jedno – ne bojte se. Inače sam rodom iz Slavonije, a sama...

Ema Thür, studentica

"Studij konzervacije i restauracije upisala sam jer me spoj povijesti umjetnosti, kemije, fizike i praktičnoga – manualnih vještina, zaintrigirao. Ta kombinacija umjetničkoga, humanističkoga i...

Koncept prakse tijekom studija bio je učenje svih faza konzervatorsko-restauratorskih radova

“Nakon završenog studija dobila sam priliku odraditi stručno usavršavanje u Hrvatskom restauratorskom zavodu, nakon toga sam nastavila raditi u Zavodu sve do danas. Zainteresirala me...

Ira Fabrio, univ. bacc. art.

Ira Fabrio, dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu u akademskoj 2018./2019. "Moram razočarati sve koji su mislili da konzervacija-restauracija ima veze s restoranom...
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis
X