Novosti
Deseti Tjedan karijera u znaku 20. obljetnice Sveučilišta u Dubrovniku
Deseti Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku održat će se u tjednu od 27. ožujka do 1. travnja 2023. Raznolik program donosi radionice, panele...
Četvrti Susreti konzervatora-restauratora arhivskog gradiva i knjižnične građe te umjetnina na...
Državni arhiv u Rijeci u suradnji s Hrvatskim državnim arhivom i Sveučilištem u Dubrovniku organizira četvrti po redu znanstveno-stručni skup ''4. Susreti konzervatora-restauratora arhivskog...
Radionica “Od pjata do vrata” za učenike Srednje medicinske škole
Nastavnice Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku Tanja Dujaković i Lucia Emanuele održale su predavanje/radionicu „Od pjata do vrata“ za studente I....
0
5
različitih smjerova: Drvo, Papir, Tekstil, Metal, Keramika
0
15
godina iskustva u obrazovanju konzervatora-restauratora
0
23
Erasmus+ sporazuma s konzervatorsko-restauratorskim odjelima iz inozemstva
0
480
sati obvezne prakse na preddiplomskom studiju u sveučilišnoj i u vanjskoj radionici s kojom Sveučilište ima ugovornu suradnju
0
1260
sati obvezne prakse na diplomskom studiju u sveučilišnoj i u vanjskoj radionici s kojom Sveučilište ima ugovornu suradnju
Istaknuto
Uspješne priče naših studenata
Ira Fabrio, dobitnica Rektorove nagrade
"Kada se osvrnem na protekle dvije godine svojeg studiranja na Odjelu za umjetnost i restauraciju u Dubrovniku, mogu reći da je to bilo iznimno...
Petra Macan, studentica
"Mogu reći da balansirani raspored prakse i teorijskih predavanja, uz susretljive profesore, čine studij vrlo zanimljivim, pa sam više nego zadovoljna što sam se...
Ema Thür, dobitnica Rektorove nagrade
"Kao diplomirana studentica studija Konzervacija-restauracija željela bih svim budućim perspektivnim studentima poručiti jedno – ne bojte se. Inače sam rodom iz Slavonije, a sama...
Ema Thür, studentica
"Studij konzervacije i restauracije upisala sam jer me spoj povijesti umjetnosti, kemije, fizike i praktičnoga – manualnih vještina, zaintrigirao. Ta kombinacija umjetničkoga, humanističkoga i...
Koncept prakse tijekom studija bio je učenje svih faza konzervatorsko-restauratorskih radova
“Nakon završenog studija dobila sam priliku odraditi stručno usavršavanje u Hrvatskom restauratorskom zavodu, nakon toga sam nastavila raditi u Zavodu sve do danas.
Zainteresirala me...
Ira Fabrio, univ. bacc. art.
Ira Fabrio, dobitnica Rektorove nagrade za najbolji uspjeh na Odjelu u akademskoj 2018./2019.
"Moram razočarati sve koji su mislili da konzervacija-restauracija ima veze s restoranom...