Upoznajte nas

Studij sestrinstvo i Kliničko sestrinstvo

Biti djelatnik u zdravstvu je poziv. Svi oni koji ga osjete mogu steći teorijska i praktična znanja na studiju Sestrinstva Sveučilišta u Dubrovniku i tako postati spremni za rad u struci, a za dobrobit drugih. Kako je strukturiran studij i za što sve priprema studente objašnjava voditeljica studija dr. sc. Sanja Zoranić.

Pomorski Odjel

More i brodovi oduvijek su privlačili, osobito u ovom kraju. Hrvatski pomorci iznimno su cijenjeni i uspješni, a velik je broj onih koji su svoj put u pomorstvu započeli upravo na Pomorskom odjelu Sveučilišta u Dubrovniku! O Odjelu govori pročelnik doc. dr. sc. Srđan Vujičić.

Odjel za umjetnost i restauraciju

Odjel za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku ima četiri smjera te 15 godina iskustva u obrazovanju konzervatora-restauratora. Pregled najvažnijih informacija, zanimljivosti i prednosti ovog odjela pročitajte u intervjuu s pročelnikom doc. art. Joškom Bogdanovićem.

Odjel za komunikologiju

Jedan od najdinamičnijih odjela na Sveučilištu u Dubrovniku je Odjel za komunikologiju! To je pravo odredište za sve koji žele postati novinari, radio ili TV voditelji, snimatelji, PR menadžeri ili komunikacijski stručnjaci.

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku nudi studije koji obrazuju za dinamično tržište rada iz područja ekonomije, marketinga, turizma, IT menadžmenta i financija.

Odjel za primijenjenu ekologiju

Postati stručnjak za očuvanje ekosustava i održivo korištenje prirodnih resursa mogu svi koji upišu studije Odjela za primijenjenu ekologiju Sveučilišta u Dubrovniku!
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis