Održana radionica ‘Prezentacijske vještine’ profesorice Christine Bucan s University of Florida u organizaciji Odjela za komunikologiju

Unaprjeđivanje vještine javnog govora i usavršavanje iskustva prezentiranja u profesionalnom okruženju bile su glavne teme radionice koju je, u kampusu Sveučilišta, održala profesorica Christine Bucan s Odjela za odnose s javnostima, University of Florida koja boravi na Odjelu za komunikologiju u sklopu ERASMUS+ projekta.

Bucan je dugogodišnja novinarka i urednica te bivša izvršna potpredsjednica u Beber Silverstein grupi gdje je upravljala odnosima s javnošću i društvenim medijima. Radila je kao savjetnica za odnose s javnošću za tvrtke poput American Airlinesa, Mercedes-Benza i McDonald’sa. Njeno međunarodno iskustvo uključuje vođenje vlastite agencije za odnose s javnošću u Pragu, a u poslijeratnim godina je bila angažirana i od strane Vlade Republike Hrvatska kako bi unaprijedila ugled zemlje u međunarodnom okruženju.

Radionica, namijenjena stručnim suradnicima, nastavnicima i znanstvenicima Sveučilišta u Dubrovniku, je obuhvatila praktične vježbe za ovladavanje umijećem pripreme i izvođenja prezentacija, razvijanja snažne prisutnosti na pozornici te korištenja neverbalne komunikacije za poboljšanje prijenosa poruke.

Predhodni članakPosjet izv. prof. dr. sc. Çlirima Dura Studiju Povijest Jadrana i Mediterana
Slijedeći članakStudij sestrinstvo i Kliničko sestrinstvo