Međunarodni summit o inovacijama u okviru projekta InnovaMare

Sveučilište u Trstu organizira međunarodni summit o inovacijama u okviru projekta InnovaMare. Bit će to trodnevni, međunarodni internetski događaj koji će se održati 28., 29. i 30. listopada 2020. putem platforme ZOOM.

Međunarodni summit o inovacijama sastoji se od 3 “tehnička” webinara i 3 “popularna” webinara. Tri glavne teme su:

  • PODVODNA ROBOTIKA I SENZORI;
  • ZAGAĐENJE MORA;
  • INOVATIVNI EKOSISTEMI.

Organiziran je u 6 webinara u 2 kategorije:

  • tri tehnička webinara (TECH MEETING), usredotočena na teme podvodnih robota i senzora, onečišćenja mora i ekosustava inovacija
  • tri popularna webinara (POP MEETING), usmjerena na zdravlje mora i planeta, klimatske promjene i zagađenje

Bit će to događaj sa 6 webinara, 3 glavne teme, 6 podtema, 2×50 minuta s vrhunskim govornicima – svjetskim stručnjacima, astronautima, poduzetnicima, akademicima, znanstvenicima …

Raspored je dostupan na ovoj poveznici, kao i registracija za sudjelovanje, https://www2.units.it/innovamare/. Sudjelovanje je besplatno. Može se prijaviti tko god želi.

Nadamo se da će vam ovaj događaj biti zanimljiv. Pridružite nam se kako biste sudjelovali na ovom događaju kako biste čuli vrhunske svjetske govornike i bili informirani o tome što se događa u ovoj industriji!

Prije sastanka dobit ćete upute kako se povezati sa ZOOM platformom.

Za sva dodatna pitanja o organizaciji internetskog međunarodnog summita o inovacijama možete nas kontaktirati putem adrese e-pošte: innovamare@hgk.hr.

Pratite nas putem društvenih mreža:

Predhodni članakTerenska nastava na brodu “Dubrovnik”
Slijedeći članakObavijest – II. godina