Svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku 2022.

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u dva termina u petak, 10. lipnja 2022., ispred Studentskog doma.  U petak od 18.30 sati bit će promocija prvostupnika, a od 20.30 sati bit će promocija magistara/stručnih specijalista.

U 18.30 bit će održana svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

U 20.30 sati bit će održana svečana promocija magistara struke/stručnih specijalista Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju te Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno će biti promovirana 344 studenta, 152 magistra struke/stručna specijalista i 192 prvostupnika. Na svečanim promocijama bit će podijeljene Rektorove nagrade, a najbolji studenti bit će nagrađeni i diplomama cum laude i summa cum laude.

Predhodni članakInternational Wireless Communications & Mobile Computing Conference (IWCMC 2022)
Slijedeći članakNastupno predavanje – dr. sc. Ivana Bakija, dr. med.