Dodijeljene „A“ državne stipendije izvrsnim studentima Sveučilišta u Dubrovniku

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku potpisali su ugovore o dodjeli „A“ državne stipendije na prigodnoj svečanosti u sveučilišnom Kampusu. Potpisivanju ugovora je nazočila i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica.

„A“ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu prijediplomskih sveučilišnih studija u 2023./2024. i za redovite studente viših godina prijediplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija. 

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i prorektorica izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica čestitali su studentima koji spadaju u 10 % najboljih na Sveučilištu u Dubrovniku, a čiji je predani trud i rad na ponos Sveučilišta.

Stipendije za redovite studente koji su upisali prvu godinu prijediplomskih sveučilišnih studija u 2023./2024. su dobili Luka Grgurević s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Miho Vezilić s Odjela za elektrotehniku i računarstvo.

Dobitnici – redoviti studenti viših godina prijediplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija su: Antonela Stanković s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antonio Limov s Odjela za elektrotehniku i računarstvo,  Mia Lazo s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Lea Ceraj- Cerić s Odjela za primijenjenu ekologiju, Ivan Amižić s Odjela za komunikologiju, Josipa Galić s Odjela za komunikologiju, Karmen Ban s Odjela za umjetnost i restauraciju i Petra Macan s Odjela za umjetnost i restauraciju.

Predhodni članakOdržano predavanje „Metodologija rješavanja nezadovoljstva gosta”
Slijedeći članakSeaClear and LARIAT at the European Robotics Forum