GOSTOVANJE PROREKTORA ZA MEĐUNARODNU SURADNJU IZ GRUZIJE – BATUMI NAVIGATION TEACHING UNIVERSITY

Izv. prof. dr. sc. George Gabedava, prorektor za međunarodnu suradnju i obrazovanje na Batumi Navigation Teaching University,  gostuje na Sveučilištu u Dubrovniku od 21. travnja u sklopu Erasmus + mobilnosti. Na UNIDU-u je održao predavanja studentima prijediplomskog i diplomskog studija, a na predavanjima su sudjelovala i tri studenta iz Gruzije koja su došla u Dubrovnik u ljetnom semestru također u sklopu Erasmus + mobilnosti.

Osim predavanja profesor je imao i radne sastanke s uredom za kvalitetu Sveučilišta u Dubrovniku. U tu svrhu s njim je doputovao i menadžer za ISO kvalitetu Otar Tsintsadze. Na sastancima s uredom za kvalitetu Sveučilišta u Dubrovniku upoznali su se s radom našeg ureda i razmijenili vrijedna iskustva koji imaju i jedni i drugi, a koja su stekli tijekom godina rada.

Ciklus predavanja i sastanaka na u Dubrovniku će potrajati dva tjedna, a Prorektor Gabedava će se upoznati s raznim segmentima Sveučilišta u Dubrovniku kao i s njegovim studentima.

Predhodni članakProfesorica Vanessa Druskat iz SAD-a održala predavanje s temom  “Leading Senior Leadership Teams with Emotional Intelligence”
Slijedeći članakOdluka o odabiru studenata za odlazak na mobilnost u svrhu studijskog boravka, akademska 23./24. – projekt KA131 2022.