HUOJ: Nagrađuju se najbolji studentski radovi iz komunikacija i PR-a

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisala je natječaj za dodjelu studentske nagrade Mlada nada koja je svojevrsno priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnosti i zalaganje studenata visokih učilišta. Nagrada se dodjeljuje u četiri kategorije i to za seminarski, završni i diplomski rad te komunikacijski plan.

Cilj nagrade je promicanje izvrsnosti među studentima te njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Natječaj je otvoren od 2. rujna do 7. listopada 2021. godine do 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj 2020./21. godini.

Svaku pristiglu prijavu razmatrat će peteročlani stručni žiri HUOJ-a i ocjenjuje ju prema svakom kriteriju definiranim Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada Mlada nada. Kriteriji za ocjenjivanje su stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Više informacija o načinu prijave možete provjeriti na internetskoj stranici HUOJ-a.

Predhodni članakNatječaj – spremačice
Slijedeći članakPoziv za iskazivanje interesa za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Upravljanje kvalitetom i održivim razvojem u turizmu“