Radionica virtualne stvarnosti u sklopu Du STEM projekta

Sveučilište u Dubrovniku u sklopu Du STEM projekta organizira radionicu virtualne stvarnosti u petak 24. ožujka s početkom u 17 sati na Sveučilištu u Dubrovniku u zgradi Ćira Carića 4.

Na radionici će se polaznici upoznati s virtualnom stvarnosti pomoću naočala za virtualnu stvarnost. Zatim će napraviti naočale za mobilnu virtualnu stvarnost te će izraditi jednostavni trodimenzionalni virtualni prostor.

Radionice su namijenjene mladima od 13 do 30 godina. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/dustem-prijave/

Radionicu virtualne stvarnosti organizira Sveučilište u Dubrovniku u sklopu projekta Du STEM. Ukupna vrijednost projekta je 353.053,70 EUR / 2.660.083,07 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“ iznosom od 300.095,64 EUR / 2.261.070,61 HRK. Korišten je službeni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK.

Predhodni članakČetvrti Susreti konzervatora-restauratora arhivskog gradiva i knjižnične građe te umjetnina na papiru u studenom u Rijeci
Slijedeći članakSTART IT UP – Natjecanje, edukacija i izazov!